John Storm Pedersen

StatusUdgivet - 2007

• Institutionsledere

@book{88f65300ccab11db859f000ea68e967b,
    title = "Institutionsledere & Institutionslederes succeskriterier med videre - Resultater fra en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse: Succeskriterier; rammer, styring og dialog; relation til medarbejdere; tidsanvendelse; innovation & strukturreformen.",
    abstract = "Forl{\o}bige hovedresultater fra en sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse om institutionsledere og institutionslederes succeskriterier, ramer og vilk{\aa}r med videre.",
    keywords = "Institutionsledere, Managers of public institutions",
    author = "Pedersen, {John Storm}",
    year = "2007",
    publisher = "Danmarks Forvaltningsh{\o}jskoles Forlag",

Institutionsledere & Institutionslederes succeskriterier med videre - Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse : Succeskriterier; rammer, styring og dialog; relation til medarbejdere; tidsanvendelse; innovation & strukturreformen. / Pedersen, John Storm.

København : Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, 2007. 35 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Institutionsledere & Institutionslederes succeskriterier med videre - Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse

T2 - Succeskriterier; rammer, styring og dialog; relation til medarbejdere; tidsanvendelse; innovation & strukturreformen.

AU - Pedersen, John Storm

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Forløbige hovedresultater fra en spørgeskemaundersøgelse om institutionsledere og institutionslederes succeskriterier, ramer og vilkår med videre.

AB - Forløbige hovedresultater fra en spørgeskemaundersøgelse om institutionsledere og institutionslederes succeskriterier, ramer og vilkår med videre.

KW - Institutionsledere

KW - Managers of public institutions

M3 - Rapport

BT - Institutionsledere & Institutionslederes succeskriterier med videre - Resultater fra en spørgeskemaundersøgelse