Institutions, professions, and ideas

ForlagRoskilde Universitet
    ISBN (Trykt)87-7349-179-9
    StatusUdgivet - 1993
    NavnFilosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer
    Nummer1993:1
    ISSN0902-9028

Høyrup, J. (1993). Institutions, professions, and ideas: an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies. Roskilde: Roskilde Universitet. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer, Nr. 1993:1
    Høyrup, Jens. / Institutions, professions, and ideas : an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies. Roskilde : Roskilde Universitet, 1993. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer; Nr. 1993:1).
    @book{e2e7ea9052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Institutions, professions, and ideas: an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies",
    author = "Jens H{\o}yrup",
    year = "1993",
    language = "English",
    isbn = "87-7349-179-9",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Høyrup, J 1993, Institutions, professions, and ideas: an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies. Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer, nr. 1993:1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Institutions, professions, and ideas : an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies. / Høyrup, Jens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Institutions, professions, and ideas

T2 - an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies

AU - Høyrup, Jens

PY - 1993

Y1 - 1993

M3 - Report

SN - 87-7349-179-9

BT - Institutions, professions, and ideas

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Høyrup J. Institutions, professions, and ideas: an approach to the theory of the humanities through their history and institutional settings and their implicit anthropologies. Roskilde: Roskilde Universitet, 1993. (Filosofi og videnskabsteori på Roskilde Universitetscenter. 1.række, Enkeltpublikationer; Nr. 1993:1).