Institutions and industrial development

NavnOccasional paper / International Development Studies
    Nummer16
    ISSN0907-2829

Lauridsen, L. S. (red.) (1995). Institutions and industrial development: Asian experiences. Roskilde: Roskilde Universitet. Occasional paper / International Development Studies, Nr. 16
    Lauridsen, Laurids Sandager (Redaktør). / Institutions and industrial development : Asian experiences. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 16).
    @book{d5579740a48311db86e9000ea68e967b,
    title = "Institutions and industrial development: Asian experiences",
    editor = "Lauridsen, {Laurids Sandager}",
    year = "1995",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Lauridsen, LS (red.) 1995, Institutions and industrial development: Asian experiences. Occasional paper / International Development Studies, nr. 16, Roskilde Universitet, Roskilde.

Institutions and industrial development : Asian experiences. / Lauridsen, Laurids Sandager (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Institutions and industrial development

T2 - Asian experiences

A2 - Lauridsen, Laurids Sandager

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Report

BT - Institutions and industrial development

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Lauridsen LS, (ed.). Institutions and industrial development: Asian experiences. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Occasional paper / International Development Studies; Nr. 16).