Ole Helby Petersen, Lasse Ring Christensen

StatusUdgivet - 2009
Udgivet eksterntJa

@techreport{f7b8a3ac34fc4d89baa597d2c1afd56d,
title = "Institutionelt brud i den offentlige moderniseringspolitik? OPP og udlicitering i de danske kommuner. CBS Working Paper Series, 63.",
author = "Petersen, {Ole Helby} and Christensen, {Lasse Ring}",
year = "2009",
language = "English",
publisher = "Copenhagen Business School",
type = "WorkingPaper",
institution = "Copenhagen Business School",

Institutionelt brud i den offentlige moderniseringspolitik? OPP og udlicitering i de danske kommuner. CBS Working Paper Series, 63. / Petersen, Ole Helby; Christensen, Lasse Ring.

Copenhagen Business School, 2009.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Institutionelt brud i den offentlige moderniseringspolitik? OPP og udlicitering i de danske kommuner. CBS Working Paper Series, 63.

AU - Petersen, Ole Helby

AU - Christensen, Lasse Ring

PY - 2009

Y1 - 2009

M3 - Working paper

BT - Institutionelt brud i den offentlige moderniseringspolitik? OPP og udlicitering i de danske kommuner. CBS Working Paper Series, 63.

PB - Copenhagen Business School