Institutionel troværdighed

en analyse af nyhedsmediernes troværdighed som samfundsinstitution

Rasmus Burkal, Mark Ørsten, Anker Brink Lund

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelTroværdig journalistik : Et spørgsmål om etik og nøjagtighed
    RedaktørerMark Blach-Ørsten, Anker Brink Lund
    Udgivelses stedFredriksberg
    ForlagSamfundslitteratur
    Publikationsdato2015
    Sider10-34
    Kapitel1
    ISBN (Trykt)9788759318010
    StatusUdgivet - 2015

Burkal, R., Ørsten, M., & Brink Lund, A. (2015). Institutionel troværdighed: en analyse af nyhedsmediernes troværdighed som samfundsinstitution. I M. Blach-Ørsten, & A. Brink Lund (red.), Troværdig journalistik: Et spørgsmål om etik og nøjagtighed (s. 10-34). Fredriksberg: Samfundslitteratur.
    Burkal, Rasmus ; Ørsten, Mark ; Brink Lund, Anker. / Institutionel troværdighed : en analyse af nyhedsmediernes troværdighed som samfundsinstitution. Troværdig journalistik: Et spørgsmål om etik og nøjagtighed. red. / Mark Blach-Ørsten ; Anker Brink Lund. Fredriksberg : Samfundslitteratur, 2015. s. 10-34
    @inbook{c5f12b8905ca4d13ae14c1dc35f10afb,
    title = "Institutionel trov{\ae}rdighed: en analyse af nyhedsmediernes trov{\ae}rdighed som samfundsinstitution",
    author = "Rasmus Burkal and Mark {\O}rsten and {Brink Lund}, Anker",
    year = "2015",
    isbn = "9788759318010",
    pages = "10--34",
    editor = "Mark Blach-{\O}rsten and {Brink Lund}, Anker",
    booktitle = "Trov{\ae}rdig journalistik",
    publisher = "Samfundslitteratur",

Burkal, R, Ørsten, M & Brink Lund, A 2015, Institutionel troværdighed: en analyse af nyhedsmediernes troværdighed som samfundsinstitution. i M Blach-Ørsten & A Brink Lund (red), Troværdig journalistik: Et spørgsmål om etik og nøjagtighed. Samfundslitteratur, Fredriksberg, s. 10-34.

Institutionel troværdighed : en analyse af nyhedsmediernes troværdighed som samfundsinstitution. / Burkal, Rasmus; Ørsten, Mark; Brink Lund, Anker.

Troværdig journalistik: Et spørgsmål om etik og nøjagtighed. red. / Mark Blach-Ørsten; Anker Brink Lund. Fredriksberg : Samfundslitteratur, 2015. s. 10-34.

TY - CHAP

T1 - Institutionel troværdighed

T2 - en analyse af nyhedsmediernes troværdighed som samfundsinstitution

AU - Burkal, Rasmus