Bidragets oversatte titel: Institutionel anæstesi

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato15 mar. 2019
StatusUdgivet - 15 mar. 2019
BegivenhedBetween Institution and Intoxication: How does Performance Philosophy Intervene? : 4th Biennial Performance Philosophy Conference - University of Amsterdam, Amsterdam, Holland
Varighed: 14 mar. 201917 mar. 2019
Konferencens nummer: 4

Konference

KonferenceBetween Institution and Intoxication: How does Performance Philosophy Intervene?
Nummer4
LokationUniversity of Amsterdam
LandHolland
ByAmsterdam
Periode14/03/201917/03/2019
Internetadresse

Schmidt, U. (2019). Institutional Anaesthesia: Experiments with Sensory Deprivation in Art, Science and Technology from Gestalt Psychology to 1960s Psychedelia and ESP. Afhandling præsenteret på Between Institution and Intoxication: How does Performance Philosophy Intervene? , Amsterdam, Holland.