Originalsprog | Engelsk |
---|---|
Titel | Exploring Future Foodscapes Proceedings : 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences |
Redaktører | Bent Egberg Mikkelsen, Kwabena Titi Ofei, Tenna Doktor Olsen Tvedebrink, Annette Quinto Romani, Frantisek Sudzina |
Udgivelsessted | Aalborg |
Forlag | Aalborg Universitet |
Publikationsdato | 2018 |
ISBN (Trykt) | 978-87-970462-0-3 |
Status | Udgivet - 2018 |
Begivenhed | 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences - AAU København, København, Danmark Varighed: 6 jul. 2017 → 7 jul. 2017 Konferencens nummer: 10 http://www.capfoods.aau.dk/iccas17/ |
Konference
Konference | 10th International Conference on Culinary Arts and Sciences |
---|---|
Nummer | 10 |
Lokation | AAU København |
Land/Område | Danmark |
By | København |
Periode | 06/07/2017 → 07/07/2017 |
Internetadresse |