Institutional turnaround in public value organizations

the case of the Danish Board of Technology

Rasmus Øjvind Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2018
NavnFS & P Ph.D. afhandlinger
ISSN0909-9174

Nielsen, R. Ø. (2018). Institutional turnaround in public value organizations: the case of the Danish Board of Technology. Roskilde: Roskilde Universitet. FS & P Ph.D. afhandlinger
Nielsen, Rasmus Øjvind. / Institutional turnaround in public value organizations : the case of the Danish Board of Technology. Roskilde : Roskilde Universitet, 2018. 323 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger).
@phdthesis{4f3e836a7d3f4671b3a4de4ddd80f01a,
title = "Institutional turnaround in public value organizations: the case of the Danish Board of Technology",
author = "Nielsen, {Rasmus {\O}jvind}",
year = "2018",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Nielsen, RØ 2018, Institutional turnaround in public value organizations: the case of the Danish Board of Technology. FS & P Ph.D. afhandlinger, Roskilde Universitet, Roskilde.

Institutional turnaround in public value organizations : the case of the Danish Board of Technology. / Nielsen, Rasmus Øjvind.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2018. 323 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Institutional turnaround in public value organizations

T2 - the case of the Danish Board of Technology

AU - Nielsen, Rasmus Øjvind

PY - 2018

Y1 - 2018

M3 - Ph.D. thesis

BT - Institutional turnaround in public value organizations

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Nielsen RØ. Institutional turnaround in public value organizations: the case of the Danish Board of Technology. Roskilde: Roskilde Universitet, 2018. 323 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger).