Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies

John Degnbol-Martinussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnWorking paper / International Development Studies, Roskilde University
    Nummer19
    ISSN1398-4136

Degnbol-Martinussen, J. (2000). Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies. Roskilde: Roskilde Universitet. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, Nr. 19
    Degnbol-Martinussen, John. / Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 19).
    @book{0857c16052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies",
    author = "John Degnbol-Martinussen",
    year = "2000",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Degnbol-Martinussen, J 2000, Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies. Working paper / International Development Studies, Roskilde University, nr. 19, Roskilde Universitet, Roskilde.

Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies. / Degnbol-Martinussen, John.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies

AU - Degnbol-Martinussen, John

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Report

BT - Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Degnbol-Martinussen J. Institutional constraints on the implementation of India's industrial poliies. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Working paper / International Development Studies, Roskilde University; Nr. 19).