Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies

John Degnbol-Martinussen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999

Degnbol-Martinussen, J. (1999). Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Degnbol-Martinussen, John. / Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.
    @book{083a756052c711db9789000ea68e967b,
    title = "Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies",
    author = "John Degnbol-Martinussen",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Degnbol-Martinussen, J 1999, Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies. Roskilde Universitet, Roskilde.

Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies. / Degnbol-Martinussen, John.

Roskilde : Roskilde Universitet, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies

AU - Degnbol-Martinussen, John

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Degnbol-Martinussen J. Institutional constraints on the implementation of India's industrial policies. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999.