Innovative forløb i virksomheder

ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008

Søndergård, B. (2008). Innovative forløb i virksomheder: Fremtidens Parcelhus, Herfølge - et innovativt udviklingsprojekt. I I. Stauning (red.), Klimaændringer og innovationer i byggeriet: Region sjælland www.klimabyggeri.dk: Roskilde Universitet.
Søndergård, Bent. / Innovative forløb i virksomheder : Fremtidens Parcelhus, Herfølge - et innovativt udviklingsprojekt. Klimaændringer og innovationer i byggeriet: Region sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk : Roskilde Universitet, 2008.
@inbook{92d89c70edf611dd98df000ea68e967b,
title = "Innovative forl{\o}b i virksomheder: Fremtidens Parcelhus, Herf{\o}lge - et innovativt udviklingsprojekt",
author = "Bent S{\o}nderg{\aa}rd",
year = "2008",
editor = "Inger Stauning",
booktitle = "Klima{\ae}ndringer og innovationer i byggeriet",
publisher = "Roskilde Universitet",

Søndergård, B 2008, Innovative forløb i virksomheder: Fremtidens Parcelhus, Herfølge - et innovativt udviklingsprojekt. i I Stauning (red.), Klimaændringer og innovationer i byggeriet: Region sjælland. Roskilde Universitet, www.klimabyggeri.dk.

Innovative forløb i virksomheder : Fremtidens Parcelhus, Herfølge - et innovativt udviklingsprojekt. / Søndergård, Bent.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Innovative forløb i virksomheder

T2 - Fremtidens Parcelhus, Herfølge - et innovativt udviklingsprojekt