Innovation på trods - i en reformtid

John Storm Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelLedelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum : 8 forskningsbaserede bidrag om instituitonsledelse
    RedaktørerJohn Storm Pedersen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagDanmarks Forvaltningshøjskoles Forlag
    Publikationsdato2007
    Sider39-57
    ISBN (Trykt)978-87-7392-636-9
    StatusUdgivet - 2007

• Innovation
    • offentlige institutioner
    • resultater
    • medarbejdere

Pedersen, J. S. (2007). Innovation på trods - i en reformtid. I J. Storm Pedersen (red.), Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om instituitonsledelse (s. 39-57). København: Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag.
    Pedersen, John Storm. / Innovation på trods - i en reformtid. Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om instituitonsledelse. red. / John Storm Pedersen. København : Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, 2007. s. 39-57
    @inbook{50cb78204fe111dc8d91000ea68e967b,
    title = "Innovation p{\aa} trods - i en reformtid",
    abstract = "P{\aa} grundlag af en repr{\ae}sentativ sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse blandt institutionsledere i de offentlige kommunale driftsinstitutioner analyseres innovation i institutionerne og hvem der 'driver' og 'ikke driver' innovationen.",
    keywords = "Innovation, offentlige institutioner, resultater, medarbejdere, Innovation, public sector institutions, outcome, employees",
    author = "Pedersen, {John Storm}",
    year = "2007",
    isbn = "978-87-7392-636-9",
    pages = "39--57",
    editor = "{Storm Pedersen}, John",
    booktitle = "Ledelse i en reformtid i velf{\ae}rdsstatens maskinrum",
    publisher = "Danmarks Forvaltningsh{\o}jskoles Forlag",

Pedersen, JS 2007, Innovation på trods - i en reformtid. i J Storm Pedersen (red.), Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om instituitonsledelse. Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, København, s. 39-57.

Innovation på trods - i en reformtid. / Pedersen, John Storm.

Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om instituitonsledelse. red. / John Storm Pedersen. København : Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, 2007. s. 39-57.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Innovation på trods - i en reformtid

AU - Pedersen, John Storm

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - På grundlag af en repræsentativ spørgeskemaundersøgelse blandt institutionsledere i de offentlige kommunale driftsinstitutioner analyseres innovation i institutionerne og hvem der 'driver' og 'ikke driver' innovationen.

AB - På grundlag af en repræsentativ spørgeskemaundersøgelse blandt institutionsledere i de offentlige kommunale driftsinstitutioner analyseres innovation i institutionerne og hvem der 'driver' og 'ikke driver' innovationen.

KW - Innovation

KW - offentlige institutioner

KW - resultater

KW - medarbejdere