Innovation og kompetenceudvikling i rengøring

Case-rapport om ISS

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnRapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling
    Nummer3
    ISSN1399-1809

Illeris, S., & Sundbo, J. (2000). Innovation og kompetenceudvikling i rengøring: Case-rapport om ISS. Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, Nr. 3
    Illeris, Sven ; Sundbo, Jon. / Innovation og kompetenceudvikling i rengøring : Case-rapport om ISS. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. 20 s. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 3).
    @book{ecd2cc20af9411dbb62d000ea68e967b,
    title = "Innovation og kompetenceudvikling i reng{\o}ring: Case-rapport om ISS",
    author = "Sven Illeris and Jon Sundbo",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Illeris, S & Sundbo, J 2000, Innovation og kompetenceudvikling i rengøring: Case-rapport om ISS. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, nr. 3, Roskilde Universitet, Roskilde.

Innovation og kompetenceudvikling i rengøring : Case-rapport om ISS. / Illeris, Sven; Sundbo, Jon.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Innovation og kompetenceudvikling i rengøring

T2 - Case-rapport om ISS

AU - Illeris, Sven

AU - Sundbo, Jon

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Innovation og kompetenceudvikling i rengøring

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Illeris S, Sundbo J. Innovation og kompetenceudvikling i rengøring: Case-rapport om ISS. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. 20 s. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 3).