Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer

Sven Illeris, Jacob Norvig Larsen, Mogens Pedersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnRapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling
    Nummer7
    ISSN1399-1809

Illeris, S., Norvig Larsen, J., & Pedersen, M. (2000). Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer: et case-studie af forretningsområdet integreret i vand i COWI rådgivende ingeniører. Roskilde: Roskilde Universitet. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, Nr. 7
    Illeris, Sven ; Norvig Larsen, Jacob ; Pedersen, Mogens. / Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer : et case-studie af forretningsområdet integreret i vand i COWI rådgivende ingeniører. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 7).
    @book{475fee50e81811db8174000ea68e967b,
    title = "Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer: et case-studie af forretningsomr{\aa}det integreret i vand i COWI r{\aa}dgivende ingeni{\o}rer",
    author = "Sven Illeris and {Norvig Larsen}, Jacob and Mogens Pedersen",
    year = "2000",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Illeris, S, Norvig Larsen, J & Pedersen, M 2000, Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer: et case-studie af forretningsområdet integreret i vand i COWI rådgivende ingeniører. Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling, nr. 7, Roskilde Universitet, Roskilde.

Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer : et case-studie af forretningsområdet integreret i vand i COWI rådgivende ingeniører. / Illeris, Sven; Norvig Larsen, Jacob; Pedersen, Mogens.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer

T2 - et case-studie af forretningsområdet integreret i vand i COWI rådgivende ingeniører

AU - Illeris, Sven

AU - Norvig Larsen, Jacob

AU - Pedersen, Mogens

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Rapport

BT - Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Illeris S, Norvig Larsen J, Pedersen M. Innovation, internationalisering, viden og menneskelige resourcer: et case-studie af forretningsområdet integreret i vand i COWI rådgivende ingeniører. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Rapport. Serviceudvikling, internationalisering og kompetenceudvikling; Nr. 7).