Innovation inside government: the importance of networks

Mark Considine, Jenny Lewis, Damon Alexander

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008
Udgivet eksterntJa

Bibliografisk note

Considine, M., Lewis, J., & Alexander, D. (2008). Innovation inside government: the importance of networks.
Considine, Mark ; Lewis, Jenny ; Alexander, Damon. / Innovation inside government: the importance of networks.
@conference{ac4369152895405192afb6dbc31e592c,
title = "Innovation inside government: the importance of networks",
author = "Mark Considine and Jenny Lewis and Damon Alexander",
note = "uropean Group of Public Administration Conference Innovation in the Public Sector, 3-6 September. Workshop 2: Innovation in Governing Networks: Institutional Learning and Leadership, Erasmus University, Rotterdam, the Netherlands.",
year = "2008",
language = "English",

Considine, M, Lewis, J & Alexander, D 2008, 'Innovation inside government: the importance of networks'.

Innovation inside government: the importance of networks. / Considine, Mark; Lewis, Jenny; Alexander, Damon.

2008.

Publikation: KonferencebidragPaperForskning

TY - CONF

T1 - Innovation inside government: the importance of networks

AU - Considine, Mark

AU - Lewis, Jenny

AU - Alexander, Damon

N1 - uropean Group of Public Administration Conference Innovation in the Public Sector, 3-6 September. Workshop 2: Innovation in Governing Networks: Institutional Learning and Leadership, Erasmus University, Rotterdam, the Netherlands.

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Paper

Considine M, Lewis J, Alexander D. Innovation inside government: the importance of networks. 2008.