Innovation in seven european countries

the results of work package 3-4 of the SI4S project

Jon Sundbo, Faïz Gallouj

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1999
    NavnForskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter
    Nummer99:1
    ISSN1600-1966

Sundbo, J., & Gallouj, F. (1999). Innovation in seven european countries: the results of work package 3-4 of the SI4S project. Roskilde: Roskilde Universitet. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, Nr. 99:1
    Sundbo, Jon ; Gallouj, Faïz. / Innovation in seven european countries : the results of work package 3-4 of the SI4S project. Roskilde : Roskilde Universitet, 1999. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 99:1).
    @book{392426a0af9511dbb62d000ea68e967b,
    title = "Innovation in seven european countries: the results of work package 3-4 of the SI4S project",
    author = "Jon Sundbo and Fa{\"i}z Gallouj",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sundbo, J & Gallouj, F 1999, Innovation in seven european countries: the results of work package 3-4 of the SI4S project. Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter, nr. 99:1, Roskilde Universitet, Roskilde.

Innovation in seven european countries : the results of work package 3-4 of the SI4S project. / Sundbo, Jon; Gallouj, Faïz.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Innovation in seven european countries

T2 - the results of work package 3-4 of the SI4S project

AU - Sundbo, Jon

AU - Gallouj, Faïz

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - Innovation in seven european countries

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sundbo J, Gallouj F. Innovation in seven european countries: the results of work package 3-4 of the SI4S project. Roskilde: Roskilde Universitet, 1999. (Forskningsrapport / Center for Servicestudier, Roskilde Universitetscenter; Nr. 99:1).