Innovation, firm strategy & government policy

why and how they should be linked

Philip Wegloop

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnFS & P Ph.D. afhandlinger
    Nummer10
    ISSN0909-9174

Wegloop, P. (1996). Innovation, firm strategy & government policy: why and how they should be linked. Roskilde: Roskilde Universitet. FS & P Ph.D. afhandlinger, Nr. 10
    Wegloop, Philip. / Innovation, firm strategy & government policy : why and how they should be linked. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. 169 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 10).
    @phdthesis{43def93a1c6443d8b66819c3bd16ed3a,
    title = "Innovation, firm strategy & government policy: why and how they should be linked",
    author = "Philip Wegloop",
    year = "1996",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Wegloop, P 1996, Innovation, firm strategy & government policy: why and how they should be linked. FS & P Ph.D. afhandlinger, nr. 10, Roskilde Universitet, Roskilde.

Innovation, firm strategy & government policy : why and how they should be linked. / Wegloop, Philip.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Innovation, firm strategy & government policy

T2 - why and how they should be linked

AU - Wegloop, Philip

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Innovation, firm strategy & government policy

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Wegloop P. Innovation, firm strategy & government policy: why and how they should be linked. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. 169 s. (FS & P Ph.D. afhandlinger; Nr. 10).