Innovation Capacity in the Public Sector

The link between leadership and innovation

Lykke Margot Ricard, Jenny Lewis

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

Publikationsdato2014
    StatusUdgivet - 2014
    BegivenhedInternational Research Society for Public Management Conference - School of Public Policy and Administration, Carleton University, Ottawa, Canada
    Varighed: 9 apr. 201411 apr. 2014

Konference

KonferenceInternational Research Society for Public Management Conference
    LokationSchool of Public Policy and Administration, Carleton University
    LandCanada
    ByOttawa
    Periode09/04/201411/04/2014
    Internetadresse

• Innovation
    • forvaltning
    • ledelse og organisation
    • netværk

Ricard, L. M., & Lewis, J. (2014). Innovation Capacity in the Public Sector: The link between leadership and innovation. Abstract fra International Research Society for Public Management Conference , Ottawa, Canada.
    Ricard, Lykke Margot ; Lewis, Jenny. / Innovation Capacity in the Public Sector : The link between leadership and innovation. Abstract fra International Research Society for Public Management Conference , Ottawa, Canada.1 s.
    @conference{dc5acc2360ee4a3aa4f29ac6bc936d43,
    title = "Innovation Capacity in the Public Sector: The link between leadership and innovation",
    keywords = "Innovation, forvaltning, ledelse og organisation, netv{\ae}rk",
    author = "Ricard, {Lykke Margot} and Jenny Lewis",
    year = "2014",
    note = "International Research Society for Public Management Conference , IRSPM 2014 ; Conference date: 09-04-2014 Through 11-04-2014",
    url = "http://irspm2014.com/sppa/index.php/irspm2014/IRSPM2014",

Ricard, LM & Lewis, J 2014, 'Innovation Capacity in the Public Sector: The link between leadership and innovation' International Research Society for Public Management Conference , Ottawa, Canada, 09/04/2014 - 11/04/2014, .

Innovation Capacity in the Public Sector : The link between leadership and innovation. / Ricard, Lykke Margot; Lewis, Jenny.

TY - ABST

T1 - Innovation Capacity in the Public Sector

T2 - The link between leadership and innovation

AU - Ricard, Lykke Margot

AU - Lewis, Jenny

PY - 2014

Y1 - 2014

KW - Innovation

KW - forvaltning

KW - ledelse og organisation

KW - netværk

M3 - Konferenceabstrakt til konference

Ricard LM, Lewis J. Innovation Capacity in the Public Sector: The link between leadership and innovation. 2014. Abstract fra International Research Society for Public Management Conference , Ottawa, Canada.