Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1995
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer106
    ISSN1395-1904

Bærenholdt, J. O. (1995). Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 106
    Bærenholdt, Jørgen Ole. / Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes. Roskilde : Roskilde Universitet, 1995. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 106).
    @book{2ac3112052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes",
    author = "B{\ae}renholdt, {J{\o}rgen Ole}",
    year = "1995",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bærenholdt, JO 1995, Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 106, Roskilde Universitet, Roskilde.

Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes. / Bærenholdt, Jørgen Ole.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes

AU - Bærenholdt, Jørgen Ole

PY - 1995

Y1 - 1995

M3 - Report

BT - Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bærenholdt JO. Innovation and adaptability of the Murmansk region fishery kolkhozes. Roskilde: Roskilde Universitet, 1995. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 106).