Inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i samskabende arenaer

Evaluering af tre partnerskaber mellem civilsamfund og kommuner

Helle Hygum Espersen, Linda Lundgaard Andersen, Anne Petersen, Leif Olsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

Resumé

Med baggrund i satspuljeaftalen for 2015-18 har tre partnerskaber mellem civilsamfundsorganisationer og kommuner modtaget støtte til at skabe øget inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i almene frivillige fællesskaber i de tre civilsamfundsorganisationer. Satspuljeinitiativet rummede en forventning om, at sårbare borgergrupper derved kunne udvikle sig fra marginaliseret til ligevær-dig deltager. VIVE og RUC har evalueret de tre partnerskaber og understøttet de tre partnerskabers selvevaluering. Indledningsvist præsenteres de tre partnerskaber og evalueringens spørgsmål og metode samt brug af teori og begreber. Herefter sammenfattes evalueringens resultater, der er struktureret i fire spørgsmål og besvares fortløbende.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagVIVE
Antal sider92
ISBN (Elektronisk)978-87-7119-595-8
StatusUdgivet - 2018

Emneord

  • Kommune
  • Inklusion
  • Frivillighed
  • Borger- og brugerinddragelse
  • Samskabelse
  • Offentligt-privat samarbejde

Citer dette

@book{fa3a80b4c09541a49ac80147e70fbd54,
title = "Inklusion og deltagelse af s{\aa}rbare borgergrupper i samskabende arenaer: Evaluering af tre partnerskaber mellem civilsamfund og kommuner",
abstract = "Med baggrund i satspuljeaftalen for 2015-18 har tre partnerskaber mellem civilsamfundsorganisationer og kommuner modtaget st{\o}tte til at skabe {\o}get inklusion og deltagelse af s{\aa}rbare borgergrupper i almene frivillige f{\ae}llesskaber i de tre civilsamfundsorganisationer. Satspuljeinitiativet rummede en forventning om, at s{\aa}rbare borgergrupper derved kunne udvikle sig fra marginaliseret til ligev{\ae}r-dig deltager. VIVE og RUC har evalueret de tre partnerskaber og underst{\o}ttet de tre partnerskabers selvevaluering. Indledningsvist pr{\ae}senteres de tre partnerskaber og evalueringens sp{\o}rgsm{\aa}l og metode samt brug af teori og begreber. Herefter sammenfattes evalueringens resultater, der er struktureret i fire sp{\o}rgsm{\aa}l og besvares fortl{\o}bende.",
keywords = "Kommune, Inklusion, Frivillighed, Borger- og brugerinddragelse, Samskabelse, Offentligt-privat samarbejde",
author = "{Hygum Espersen}, Helle and Andersen, {Linda Lundgaard} and Anne Petersen and Leif Olsen",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "VIVE",

}

Inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i samskabende arenaer : Evaluering af tre partnerskaber mellem civilsamfund og kommuner . / Hygum Espersen, Helle ; Andersen, Linda Lundgaard; Petersen, Anne; Olsen, Leif.

København : VIVE, 2018. 92 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i samskabende arenaer

T2 - Evaluering af tre partnerskaber mellem civilsamfund og kommuner

AU - Hygum Espersen, Helle

AU - Andersen, Linda Lundgaard

AU - Petersen, Anne

AU - Olsen, Leif

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Med baggrund i satspuljeaftalen for 2015-18 har tre partnerskaber mellem civilsamfundsorganisationer og kommuner modtaget støtte til at skabe øget inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i almene frivillige fællesskaber i de tre civilsamfundsorganisationer. Satspuljeinitiativet rummede en forventning om, at sårbare borgergrupper derved kunne udvikle sig fra marginaliseret til ligevær-dig deltager. VIVE og RUC har evalueret de tre partnerskaber og understøttet de tre partnerskabers selvevaluering. Indledningsvist præsenteres de tre partnerskaber og evalueringens spørgsmål og metode samt brug af teori og begreber. Herefter sammenfattes evalueringens resultater, der er struktureret i fire spørgsmål og besvares fortløbende.

AB - Med baggrund i satspuljeaftalen for 2015-18 har tre partnerskaber mellem civilsamfundsorganisationer og kommuner modtaget støtte til at skabe øget inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i almene frivillige fællesskaber i de tre civilsamfundsorganisationer. Satspuljeinitiativet rummede en forventning om, at sårbare borgergrupper derved kunne udvikle sig fra marginaliseret til ligevær-dig deltager. VIVE og RUC har evalueret de tre partnerskaber og understøttet de tre partnerskabers selvevaluering. Indledningsvist præsenteres de tre partnerskaber og evalueringens spørgsmål og metode samt brug af teori og begreber. Herefter sammenfattes evalueringens resultater, der er struktureret i fire spørgsmål og besvares fortløbende.

KW - Kommune

KW - Inklusion

KW - Frivillighed

KW - Borger- og brugerinddragelse

KW - Samskabelse

KW - Offentligt-privat samarbejde

UR - https://www.vive.dk/da/udgivelser/inklusion-og-deltagelse-af-saarbare-borgergrupper-i-samskabende-arenaer-11231/

M3 - Rapport

BT - Inklusion og deltagelse af sårbare borgergrupper i samskabende arenaer

PB - VIVE

CY - København

ER -