Informationer om områdestudier Geografi Tysk

Henrik Toft Jensen (Redaktør), Klaus Schulz (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1986
    NavnPublikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse
    Nummer24
    ISSN0106-2778

Jensen, H. T., & Schulz, K. (red.) (1986). Informationer om områdestudier Geografi Tysk. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse , Nr. 24
    Jensen, Henrik Toft (Redaktør) ; Schulz, Klaus (Redaktør). / Informationer om områdestudier Geografi Tysk. Roskilde : Roskilde Universitet, 1986. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse ; Nr. 24).
    @book{1bc5fe80c1ba11db856d000ea68e967b,
    title = "Informationer om omr{\aa}destudier Geografi Tysk",
    editor = "Jensen, {Henrik Toft} and Klaus Schulz",
    year = "1986",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Jensen, HT & Schulz, K (red) 1986, Informationer om områdestudier Geografi Tysk. Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse , nr. 24, Roskilde Universitet, Roskilde.

Informationer om områdestudier Geografi Tysk. / Jensen, Henrik Toft (Redaktør); Schulz, Klaus (Redaktør).

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - Informationer om områdestudier Geografi Tysk

A2 - Jensen, Henrik Toft

A2 - Schulz, Klaus

PY - 1986

Y1 - 1986

M3 - Rapport

BT - Informationer om områdestudier Geografi Tysk

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Jensen HT, (ed.), Schulz K, (ed.). Informationer om områdestudier Geografi Tysk. Roskilde: Roskilde Universitet, 1986. (Publikationer fra Institut for geografi, samfundsanalyse og datalogi. Meddelelse ; Nr. 24).