Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst?

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2005

@book{fc71731052c511db9789000ea68e967b,
    title = "Indvandreres t{\ae}tte netv{\ae}rk: Katalysator eller h{\ae}msko for innovation og v{\ae}kst?: Indvandreres t{\ae}tte netv{\ae}rk: Katalysator eller h{\ae}msko for innovation og v{\ae}kst? – Et studie af formelle og uformelle netv{\ae}rksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder, Delrapport 1: Selverhvervende indvandrere – Vilk{\aa}r, Potentialer.",
    author = "Shahamak Rezaei",
    year = "2005",
    publisher = "Roskilde Universitet",

TY - RPRT

T1 - Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst?

T2 - Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst? – Et studie af formelle og uformelle netværksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder, Delrapport 1: Selverhvervende indvandrere – Vilkår, Potentialer.

AU - Rezaei, Shahamak

PY - 2005

Y1 - 2005

M3 - Rapport

BT - Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst?

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde