”Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst? – Et studie af formelle og uformelle netværksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”. Hovedrapport & Policyanbefalinger

Shahamak Rezaei, Marco Goli, Svend Møballe

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde Universitetscenter
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2006

Bibliografisk note

@book{1922e4b0891411db80bc000ea68e967b,
title = "”Indvandreres t{\ae}tte netv{\ae}rk: Katalysator eller h{\ae}msko for innovation og v{\ae}kst? – Et studie af formelle og uformelle netv{\ae}rksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”.: Hovedrapport & Policyanbefalinger",
abstract = "”Indvandreres t{\ae}tte netv{\ae}rk: Katalysator eller h{\ae}msko for innovation og v{\ae}kst? – Et studie af formelle og uformelle netv{\ae}rksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”, Hovedrapport & Policyanbefalinger. Udarbejdet for Erhvervs- og Byggestyrelsen, September 2006, RUC.",
author = "Shahamak Rezaei and Marco Goli and Svend M{\o}balle",
note = "Link til bilag: http://www.ruc.dk/upload/application/pdf/2387ba30/Erhvervs-{\%}20og{\%}20Byggestyrelsen{\%}20-{\%}20FINAL{\%}20VERSION{\%}20-{\%}20Bilag.pdf",
year = "2006",
publisher = "Roskilde Universitet",

TY - RPRT

T1 - ”Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst? – Et studie af formelle og uformelle netværksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”.

T2 - Hovedrapport & Policyanbefalinger

AU - Rezaei, Shahamak

AU - Goli, Marco

AU - Møballe, Svend

N1 - Link til bilag: http://www.ruc.dk/upload/application/pdf/2387ba30/Erhvervs-%20og%20Byggestyrelsen%20-%20FINAL%20VERSION%20-%20Bilag.pdf

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - ”Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst? – Et studie af formelle og uformelle netværksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”, Hovedrapport & Policyanbefalinger. Udarbejdet for Erhvervs- og Byggestyrelsen, September 2006, RUC.

AB - ”Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst? – Et studie af formelle og uformelle netværksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”, Hovedrapport & Policyanbefalinger. Udarbejdet for Erhvervs- og Byggestyrelsen, September 2006, RUC.

M3 - Rapport

BT - ”Indvandreres tætte netværk: Katalysator eller hæmsko for innovation og vækst? – Et studie af formelle og uformelle netværksrelationers betydning for dynamikken i indvandrerejede virksomheder”.

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde Universitetscenter