Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - 2006

Rezaei, S., & Goli, M. (2006). Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund. Roskilde: Roskilde Universitet.
Rezaei, Shahamak ; Goli, Marco. / Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 29 s.
@book{2ba3ee90ac4b11db8289000ea68e967b,
title = "Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund",
abstract = "”Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund”, Udarbejdet for T{\ae}nketanken CEPOS.",
author = "Shahamak Rezaei and Marco Goli",
year = "2006",
publisher = "Roskilde Universitet",

Rezaei, S & Goli, M 2006, Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund. Roskilde Universitet, Roskilde.

Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund. / Rezaei, Shahamak; Goli, Marco.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 29 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund

AU - Rezaei, Shahamak

AU - Goli, Marco

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - ”Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund”, Udarbejdet for Tænketanken CEPOS.

AB - ”Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund”, Udarbejdet for Tænketanken CEPOS.

M3 - Rapport

BT - Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rezaei S, Goli M. Indvandrere mellem Stat, Marked og det Civile Samfund. Roskilde: Roskilde Universitet, 2006. 29 s.