Indledning - Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv

John Andersen, Anne Jensen, Kurt Aagaard Nielsen, Ole Erik Hansen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelPlanlægning i teori og praksis : et tværfagligt perspektiv
RedaktørerJohn Andersen, Anne Jensen, Kurt Aaagaard Nielsen, Ole Erik Hansen
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2007
Sider9-29
ISBN (Trykt)978-87-7867-360-2
StatusUdgivet - 2007

• Planlægning

Andersen, J., Jensen, A., Nielsen, K. A., & Hansen, O. E. (2007). Indledning - Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. I J. Andersen, A. Jensen, K. Aaagaard Nielsen, & O. E. Hansen (red.), Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv (s. 9-29). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
Andersen, John ; Jensen, Anne ; Nielsen, Kurt Aagaard ; Hansen, Ole Erik. / Indledning - Planlægning i teori og praksis : et tværfagligt perspektiv. Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. red. / John Andersen ; Anne Jensen ; Kurt Aaagaard Nielsen ; Ole Erik Hansen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2007. s. 9-29
@inbook{fe1cbe709c2211dcb5d2000ea68e967b,
title = "Indledning - Planl{\ae}gning i teori og praksis: et tv{\ae}rfagligt perspektiv",
keywords = "Planl{\ae}gning, Planning",
author = "John Andersen and Anne Jensen and Nielsen, {Kurt Aagaard} and Hansen, {Ole Erik}",
year = "2007",
isbn = "978-87-7867-360-2",
pages = "9--29",
editor = "John Andersen and Anne Jensen and {Aaagaard Nielsen}, Kurt and Hansen, {Ole Erik}",
booktitle = "Planl{\ae}gning i teori og praksis",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, J, Jensen, A, Nielsen, KA & Hansen, OE 2007, Indledning - Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. i J Andersen, A Jensen, K Aaagaard Nielsen & OE Hansen (red), Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 9-29.

Indledning - Planlægning i teori og praksis : et tværfagligt perspektiv. / Andersen, John; Jensen, Anne; Nielsen, Kurt Aagaard; Hansen, Ole Erik.

Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. red. / John Andersen; Anne Jensen; Kurt Aaagaard Nielsen; Ole Erik Hansen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2007. s. 9-29.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

A2 - Hansen, Ole Erik

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg