Indledning

Planlægning - en tværfaglig lærebog

Anne Jensen, John Andersen, Ole Erik Hansen, Kurt Aagaard Nielsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

TitelPlanlægning i teori og praksis : et tværfagligt perspektiv
RedaktørerAnne Jensen, John Andersen, Ole Erik Hansen, Kurt Aagaard Nielsen
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagRoskilde Universitetsforlag
Publikationsdato2007
Sider9-27
ISBN (Trykt)978-87-7867-360-2
StatusUdgivet - 2007

Jensen, A., Andersen, J., Hansen, O. E., & Nielsen, K. A. (2007). Indledning: Planlægning - en tværfaglig lærebog. I A. Jensen, J. Andersen, O. E. Hansen, & K. Aagaard Nielsen (red.), Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv (s. 9-27). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
Jensen, Anne ; Andersen, John ; Hansen, Ole Erik ; Nielsen, Kurt Aagaard. / Indledning : Planlægning - en tværfaglig lærebog. Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. red. / Anne Jensen ; John Andersen ; Ole Erik Hansen ; Kurt Aagaard Nielsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2007. s. 9-27
@inbook{dcad6dc0e61411dcb321000ea68e967b,
title = "Indledning: Planl{\ae}gning - en tv{\ae}rfaglig l{\ae}rebog",
author = "Anne Jensen and John Andersen and Hansen, {Ole Erik} and Nielsen, {Kurt Aagaard}",
year = "2007",
isbn = "978-87-7867-360-2",
pages = "9--27",
editor = "Anne Jensen and John Andersen and Hansen, {Ole Erik} and {Aagaard Nielsen}, Kurt",
booktitle = "Planl{\ae}gning i teori og praksis",
publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Jensen, A, Andersen, J, Hansen, OE & Nielsen, KA 2007, Indledning: Planlægning - en tværfaglig lærebog. i A Jensen, J Andersen, OE Hansen & K Aagaard Nielsen (red), Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 9-27.

Indledning : Planlægning - en tværfaglig lærebog. / Jensen, Anne; Andersen, John; Hansen, Ole Erik; Nielsen, Kurt Aagaard.

Planlægning i teori og praksis: et tværfagligt perspektiv. red. / Anne Jensen; John Andersen; Ole Erik Hansen; Kurt Aagaard Nielsen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2007. s. 9-27.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

A2 - Aagaard Nielsen, Kurt

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg