Indledning

Konstruktivismer - hvorfor og hvordan?

Allan Dreyer Hansen, K. Sehested

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelKonstruktive bidrag : om teori og metode i konstruktivistisk videnskab
    RedaktørerK. Sehested, Allan Dreyer Hansen
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    Sider7-34
    StatusUdgivet - 2003

Hansen, A. D., & Sehested, K. (2003). Indledning: Konstruktivismer - hvorfor og hvordan? I K. Sehested, & A. D. Hansen (red.), Konstruktive bidrag: om teori og metode i konstruktivistisk videnskab (s. 7-34). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Hansen, Allan Dreyer ; Sehested, K. / Indledning : Konstruktivismer - hvorfor og hvordan?. Konstruktive bidrag: om teori og metode i konstruktivistisk videnskab. red. / K. Sehested ; Allan Dreyer Hansen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. s. 7-34
    @inbook{7e9ede1052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Indledning: Konstruktivismer - hvorfor og hvordan?",
    author = "Hansen, {Allan Dreyer} and K. Sehested",
    year = "2003",
    pages = "7--34",
    editor = "K. Sehested and Hansen, {Allan Dreyer}",
    booktitle = "Konstruktive bidrag",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Hansen, AD & Sehested, K 2003, Indledning: Konstruktivismer - hvorfor og hvordan? i K Sehested & AD Hansen (red), Konstruktive bidrag: om teori og metode i konstruktivistisk videnskab. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, s. 7-34.

Indledning : Konstruktivismer - hvorfor og hvordan? / Hansen, Allan Dreyer; Sehested, K.

Konstruktive bidrag: om teori og metode i konstruktivistisk videnskab. red. / K. Sehested; Allan Dreyer Hansen. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. s. 7-34.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Indledning

T2 - Konstruktivismer - hvorfor og hvordan?

AU - Hansen, Allan Dreyer

AU - Sehested, K.

PY - 2003

Y1 - 2003