Indledning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

Denne bog følger spor af de væsentlige, sociale forandringer, der tog fart med den nye kvindebevægelse, og undersøger, hvor de førte hen og hvordan, de er blevet fulgt op, tegnet om eller visket ud. På den måde bidrager vi med bogen til at forstå nutiden bedre i lyset af den nærmeste fortid. Når vi spørger: »Er der spor?«, er det både for – lidt provokatorisk – at spørge til, om der er noget som helst tilbage fra dengang, men samtidigt også for at undersøge, hvilke aftryk fra 1970’ernes kvindebevægelse, som kan opspores, hvis vi kigger nærmere efter.
OriginalsprogDansk
TitelEr der spor? : Feminisme, aktivisme og forskning gennem et halvt århundrede
RedaktørerForskningsgruppen Køn, krop & hverdagsliv Forskningsgruppe
Antal sider16
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagFrydenlund Academic
Publikationsdato2012
Sider7-22
Kapitel1
ISBN (Trykt)978-87-7118-108-1
StatusUdgivet - 2012

Citer dette

Krøjer, J., & Hansen, K. G. (2012). Indledning. I F. K. K. . H. Forskningsgruppe (red.), Er der spor? : Feminisme, aktivisme og forskning gennem et halvt århundrede (s. 7-22). Frederiksberg: Frydenlund Academic.
Krøjer, Jo ; Hansen, Kirsten Grønbæk. / Indledning. Er der spor? : Feminisme, aktivisme og forskning gennem et halvt århundrede . red. / Forskningsgruppen Køn, krop & hverdagsliv Forskningsgruppe. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2012. s. 7-22
@inbook{07e90ee52cbc48139d4f5e89b200aaff,
title = "Indledning",
abstract = "Denne bog f{\o}lger spor af de v{\ae}sentlige, sociale forandringer, der tog fart med den nye kvindebev{\ae}gelse, og unders{\o}ger, hvor de f{\o}rte hen og hvordan, de er blevet fulgt op, tegnet om eller visket ud. P{\aa} den m{\aa}de bidrager vi med bogen til at forst{\aa} nutiden bedre i lyset af den n{\ae}rmeste fortid. N{\aa}r vi sp{\o}rger: »Er der spor?«, er det b{\aa}de for – lidt provokatorisk – at sp{\o}rge til, om der er noget som helst tilbage fra dengang, men samtidigt ogs{\aa} for at unders{\o}ge, hvilke aftryk fra 1970’ernes kvindebev{\ae}gelse, som kan opspores, hvis vi kigger n{\ae}rmere efter.",
author = "Jo Kr{\o}jer and Hansen, {Kirsten Gr{\o}nb{\ae}k}",
year = "2012",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-7118-108-1",
pages = "7--22",
editor = "Forskningsgruppe, {Forskningsgruppen K{\o}n, krop & hverdagsliv}",
booktitle = "Er der spor?",
publisher = "Frydenlund Academic",

}

Krøjer, J & Hansen, KG 2012, Indledning. i FKKH Forskningsgruppe (red.), Er der spor? : Feminisme, aktivisme og forskning gennem et halvt århundrede . Frydenlund Academic, Frederiksberg, s. 7-22.

Indledning. / Krøjer, Jo; Hansen, Kirsten Grønbæk.

Er der spor? : Feminisme, aktivisme og forskning gennem et halvt århundrede . red. / Forskningsgruppen Køn, krop & hverdagsliv Forskningsgruppe. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2012. s. 7-22.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - Indledning

AU - Krøjer, Jo

AU - Hansen, Kirsten Grønbæk

PY - 2012

Y1 - 2012

N2 - Denne bog følger spor af de væsentlige, sociale forandringer, der tog fart med den nye kvindebevægelse, og undersøger, hvor de førte hen og hvordan, de er blevet fulgt op, tegnet om eller visket ud. På den måde bidrager vi med bogen til at forstå nutiden bedre i lyset af den nærmeste fortid. Når vi spørger: »Er der spor?«, er det både for – lidt provokatorisk – at spørge til, om der er noget som helst tilbage fra dengang, men samtidigt også for at undersøge, hvilke aftryk fra 1970’ernes kvindebevægelse, som kan opspores, hvis vi kigger nærmere efter.

AB - Denne bog følger spor af de væsentlige, sociale forandringer, der tog fart med den nye kvindebevægelse, og undersøger, hvor de førte hen og hvordan, de er blevet fulgt op, tegnet om eller visket ud. På den måde bidrager vi med bogen til at forstå nutiden bedre i lyset af den nærmeste fortid. Når vi spørger: »Er der spor?«, er det både for – lidt provokatorisk – at spørge til, om der er noget som helst tilbage fra dengang, men samtidigt også for at undersøge, hvilke aftryk fra 1970’ernes kvindebevægelse, som kan opspores, hvis vi kigger nærmere efter.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 978-87-7118-108-1

SP - 7

EP - 22

BT - Er der spor?

A2 - Forskningsgruppe, Forskningsgruppen Køn, krop & hverdagsliv

PB - Frydenlund Academic

CY - Frederiksberg

ER -

Krøjer J, Hansen KG. Indledning. I Forskningsgruppe FKKH, red., Er der spor? : Feminisme, aktivisme og forskning gennem et halvt århundrede . Frederiksberg: Frydenlund Academic. 2012. s. 7-22