Individuel aktivering i feltet for det arbejdsmarkedsservicerende arbejde

Jens Arnholtz Hansen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2004
    NavnResearch Papers / Department of Social Sciences
    Nummer12
    ISSN1399-1396

Hansen, Jens Arnholtz. / Individuel aktivering i feltet for det arbejdsmarkedsservicerende arbejde : en historisk konkret analyse af tovtrækkerierne om og forandringerne i de arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger. Roskilde : Roskilde Universitet, 2004. 23 s. (Research Papers / Department of Social Sciences; Nr. 12).
    @book{745e3caecb51483bb3cb21514d0f2dcc,
    title = "Individuel aktivering i feltet for det arbejdsmarkedsservicerende arbejde: en historisk konkret analyse af tovtr{\ae}kkerierne om og forandringerne i de arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger",
    author = "Hansen, {Jens Arnholtz}",
    year = "2004",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Individuel aktivering i feltet for det arbejdsmarkedsservicerende arbejde : en historisk konkret analyse af tovtrækkerierne om og forandringerne i de arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger. / Hansen, Jens Arnholtz.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Individuel aktivering i feltet for det arbejdsmarkedsservicerende arbejde

T2 - en historisk konkret analyse af tovtrækkerierne om og forandringerne i de arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger