Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne

teser om de nye unge - de nye voksne

Birgitte Simonsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUdspil om læring og didaktik
    RedaktørerKnud Illeris, Birgitte Simonsen, Annegrethe Ahrenkiel
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1998
    Sider20 s.
    StatusUdgivet - 1998
    NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer71
    ISSN1395-6833

Simonsen, B. (1998). Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne: teser om de nye unge - de nye voksne. I K. Illeris, B. Simonsen, & A. Ahrenkiel (red.), Udspil om læring og didaktik (s. 20 s.). Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 71
    Simonsen, Birgitte. / Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne : teser om de nye unge - de nye voksne. Udspil om læring og didaktik. red. / Knud Illeris ; Birgitte Simonsen ; Annegrethe Ahrenkiel. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998. s. 20 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 71).
    @inbook{7a6d0a5052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne: teser om de nye unge - de nye voksne",
    author = "Birgitte Simonsen",
    year = "1998",
    pages = "20 s.",
    editor = "Knud Illeris and Birgitte Simonsen and Annegrethe Ahrenkiel",
    booktitle = "Udspil om l{\ae}ring og didaktik",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Simonsen, B 1998, Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne: teser om de nye unge - de nye voksne. i K Illeris, B Simonsen & A Ahrenkiel (red), Udspil om læring og didaktik. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg, Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 71, s. 20 s.

Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne : teser om de nye unge - de nye voksne. / Simonsen, Birgitte.

Udspil om læring og didaktik. red. / Knud Illeris; Birgitte Simonsen; Annegrethe Ahrenkiel. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1998. s. 20 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 71).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne

T2 - teser om de nye unge - de nye voksne

AU - Simonsen, Birgitte

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 20 s.

BT - Udspil om læring og didaktik

A2 - Illeris, Knud

A2 - Simonsen, Birgitte

A2 - Ahrenkiel, Annegrethe

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Simonsen B. Individualisering og demokrati i ungdoms- og voksenuddannelserne: teser om de nye unge - de nye voksne. I Illeris K, Simonsen B, Ahrenkiel A, red., Udspil om læring og didaktik. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. 1998. s. 20 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 71).