Individualisering - fast-food eller fælles buffet?

Behovet for en ny uddannelsestænkning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelUddannelsesreformer og levende mennesker
    RedaktørerAnders Siig Andersen, Finn M. Sommer
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Bibliografisk note

livshistorieprojektet
    Nummer: 5

Olesen, H. S. (2003). Individualisering - fast-food eller fælles buffet? Behovet for en ny uddannelsestænkning. I A. S. Andersen, & F. M. Sommer (red.), Uddannelsesreformer og levende mennesker Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Olesen, Henning Salling. / Individualisering - fast-food eller fælles buffet? Behovet for en ny uddannelsestænkning. Uddannelsesreformer og levende mennesker. red. / Anders Siig Andersen ; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{38930d3052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Individualisering - fast-food eller f{\ae}lles buffet?: Behovet for en ny uddannelsest{\ae}nkning",
    author = "Olesen, {Henning Salling}",
    note = "livshistorieprojektet Nummer: 5",
    year = "2003",
    editor = "Andersen, {Anders Siig} and Sommer, {Finn M.}",
    booktitle = "Uddannelsesreformer og levende mennesker",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Olesen, HS 2003, Individualisering - fast-food eller fælles buffet? Behovet for en ny uddannelsestænkning. i AS Andersen & FM Sommer (red), Uddannelsesreformer og levende mennesker. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Individualisering - fast-food eller fælles buffet? Behovet for en ny uddannelsestænkning. / Olesen, Henning Salling.

Uddannelsesreformer og levende mennesker. red. / Anders Siig Andersen; Finn M. Sommer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Individualisering - fast-food eller fælles buffet?

T2 - Behovet for en ny uddannelsestænkning

AU - Olesen, Henning Salling

N1 - livshistorieprojektet Nummer: 5

PY - 2003