Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld?

Peter Koudahl

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSamfundsborger - Medarbejder : Debat om de erhvervsrelaterede uddannelser
    RedaktørerNiels Warring, Morten Smistrup, Ulla Eriksen
    Udgivelses stedOdense
    ForlagErhvervsskolernes Forlag
    Publikationsdato2004
    Sider69-84
    ISBN (Trykt)87-7881-493-6
    StatusUdgivet - 2004

Koudahl, P. (2004). Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld? I N. Warring, M. Smistrup, & U. Eriksen (red.), Samfundsborger - Medarbejder: Debat om de erhvervsrelaterede uddannelser (s. 69-84). Odense: Erhvervsskolernes Forlag.
    Koudahl, Peter. / Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld?. Samfundsborger - Medarbejder: Debat om de erhvervsrelaterede uddannelser. red. / Niels Warring ; Morten Smistrup ; Ulla Eriksen. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2004. s. 69-84
    @inbook{39482c6052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld?",
    author = "Peter Koudahl",
    year = "2004",
    isbn = "87-7881-493-6",
    pages = "69--84",
    editor = "Niels Warring and Morten Smistrup and Ulla Eriksen",
    booktitle = "Samfundsborger - Medarbejder",
    publisher = "Erhvervsskolernes Forlag",

Koudahl, P 2004, Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld? i N Warring, M Smistrup & U Eriksen (red), Samfundsborger - Medarbejder: Debat om de erhvervsrelaterede uddannelser. Erhvervsskolernes Forlag, Odense, s. 69-84.

Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld? / Koudahl, Peter.

Samfundsborger - Medarbejder: Debat om de erhvervsrelaterede uddannelser. red. / Niels Warring; Morten Smistrup; Ulla Eriksen. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2004. s. 69-84.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Individualisering af erhvervsuddannelserne - for hvis skyld?

AU - Koudahl, Peter

PY - 2004

Y1 - 2004

M3 - Bidrag til bog/antologi