Individ og gruppe i forandringens tid

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

Resumé

TidsskriftPsykologisk Set
    Vol/bind23
    Udgave nummer61
    Sider (fra-til)20-27
    ISSN0906-2483
    StatusUdgivet - 2006

• forandringsprocesser
    • individ
    • gruppe

Lading, Aase. / Individ og gruppe i forandringens tid. I: Psykologisk Set. 2006 ; Bind 23, Nr. 61. s. 20-27.
    @article{0cd4a7a0e16211dcb321000ea68e967b,
    title = "Individ og gruppe i forandringens tid",
    abstract = "Artiklen handler om individuelle og gruppeorienterede reaktioner p{\aa} de professionelle og personlige krav, som stilles til mennesker p{\aa} en arbejdsplads, der gennemg{\aa}r omfattende  forandringer. Den viser, hvordan individet i forhold til gruppen f{\aa}r stor betydning, n{\aa}r velkendte rutiner nedbrydes og laves om. Helt konkret er det gymnasiel{\ae}rere og deres arbejdsplads, der er artiklens fokus, men den indsigt, den leverer, har relevans for mange menneskers arbejdsliv i dag.",
    keywords = "forandringsprocesser, individ, gruppe, organisational change, individual, group",
    author = "Aase Lading",
    year = "2006",
    volume = "23",
    pages = "20--27",
    journal = "Psykologisk Set",
    issn = "0906-2483",
    publisher = "Frydenlund",
    number = "61",

Individ og gruppe i forandringens tid. / Lading, Aase.

I: Psykologisk Set, Bind 23, Nr. 61, 2006, s. 20-27.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Individ og gruppe i forandringens tid

AU - Lading, Aase

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - Artiklen handler om individuelle og gruppeorienterede reaktioner på de professionelle og personlige krav, som stilles til mennesker på en arbejdsplads, der gennemgår omfattende  forandringer. Den viser, hvordan individet i forhold til gruppen får stor betydning, når velkendte rutiner nedbrydes og laves om. Helt konkret er det gymnasielærere og deres arbejdsplads, der er artiklens fokus, men den indsigt, den leverer, har relevans for mange menneskers arbejdsliv i dag.

AB - Artiklen handler om individuelle og gruppeorienterede reaktioner på de professionelle og personlige krav, som stilles til mennesker på en arbejdsplads, der gennemgår omfattende  forandringer. Den viser, hvordan individet i forhold til gruppen får stor betydning, når velkendte rutiner nedbrydes og laves om. Helt konkret er det gymnasielærere og deres arbejdsplads, der er artiklens fokus, men den indsigt, den leverer, har relevans for mange menneskers arbejdsliv i dag.

KW - forandringsprocesser

KW - individ