Jens Christian Nielsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelDemokrati og deltagelse i arbejdslivet
    RedaktørerChristian Helms Jørgensen, Niels Warring
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato2003
    StatusUdgivet - 2003

Nielsen, J. C. (2003). Indignation og indflydelse som mulighedshorisont: om fagligt aktive unges veje på arbejdsmarkedet. I C. H. Jørgensen, & N. Warring (red.), Demokrati og deltagelse i arbejdslivet Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Nielsen, Jens Christian. / Indignation og indflydelse som mulighedshorisont : om fagligt aktive unges veje på arbejdsmarkedet. Demokrati og deltagelse i arbejdslivet. red. / Christian Helms Jørgensen ; Niels Warring. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.
    @inbook{37de8a4052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Indignation og indflydelse som mulighedshorisont: om fagligt aktive unges veje p{\aa} arbejdsmarkedet",
    author = "Nielsen, {Jens Christian}",
    year = "2003",
    editor = "J{\o}rgensen, {Christian Helms} and Niels Warring",
    booktitle = "Demokrati og deltagelse i arbejdslivet",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Nielsen, JC 2003, Indignation og indflydelse som mulighedshorisont: om fagligt aktive unges veje på arbejdsmarkedet. i CH Jørgensen & N Warring (red), Demokrati og deltagelse i arbejdslivet. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Indignation og indflydelse som mulighedshorisont : om fagligt aktive unges veje på arbejdsmarkedet. / Nielsen, Jens Christian.

Demokrati og deltagelse i arbejdslivet. red. / Christian Helms Jørgensen; Niels Warring. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Indignation og indflydelse som mulighedshorisont

T2 - om fagligt aktive unges veje på arbejdsmarkedet