Independent Reporting Mechanism (IRM): Danmark statusrapport 2014-15

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

Resumé

Størstedelen af forpligtelserne var fuldført i den anden danske handlingsplan, da den blev evalueret midtvejs. For at øge sin indflydelse på OGP kan Danmark udvide det offentliges ejerskab af OGP-processen og uddybe sit personlige engagement i interessenterne. Fremtidige handlingsplaner kan inkludere forpligtelser til at løse nøglespørgsmål som finansiering af politiske partier, regulering af lobbyarbejde og reformer om adgang til information.
OriginalsprogDansk
ForlagOpen Government Partnership
Antal sider70
Rekvirerende organisationOpen Government Partnership
StatusUdgivet - 10 jun. 2016

Citer dette

@book{d347d667b7ca47dbb1d24b50ab992bb5,
title = "Independent Reporting Mechanism (IRM): Danmark statusrapport 2014-15",
abstract = "St{\o}rstedelen af forpligtelserne var fuldf{\o}rt i den anden danske handlingsplan, da den blev evalueret midtvejs. For at {\o}ge sin indflydelse p{\aa} OGP kan Danmark udvide det offentliges ejerskab af OGP-processen og uddybe sit personlige engagement i interessenterne. Fremtidige handlingsplaner kan inkludere forpligtelser til at l{\o}se n{\o}glesp{\o}rgsm{\aa}l som finansiering af politiske partier, regulering af lobbyarbejde og reformer om adgang til information.",
author = "Eberholst, {Mads K{\ae}msgaard}",
year = "2016",
month = "6",
day = "10",
language = "Dansk",
publisher = "Open Government Partnership",

}

Independent Reporting Mechanism (IRM): Danmark statusrapport 2014-15. / Eberholst, Mads Kæmsgaard.

Open Government Partnership, 2016. 70 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

TY - RPRT

T1 - Independent Reporting Mechanism (IRM): Danmark statusrapport 2014-15

AU - Eberholst, Mads Kæmsgaard

PY - 2016/6/10

Y1 - 2016/6/10

N2 - Størstedelen af forpligtelserne var fuldført i den anden danske handlingsplan, da den blev evalueret midtvejs. For at øge sin indflydelse på OGP kan Danmark udvide det offentliges ejerskab af OGP-processen og uddybe sit personlige engagement i interessenterne. Fremtidige handlingsplaner kan inkludere forpligtelser til at løse nøglespørgsmål som finansiering af politiske partier, regulering af lobbyarbejde og reformer om adgang til information.

AB - Størstedelen af forpligtelserne var fuldført i den anden danske handlingsplan, da den blev evalueret midtvejs. For at øge sin indflydelse på OGP kan Danmark udvide det offentliges ejerskab af OGP-processen og uddybe sit personlige engagement i interessenterne. Fremtidige handlingsplaner kan inkludere forpligtelser til at løse nøglespørgsmål som finansiering af politiske partier, regulering af lobbyarbejde og reformer om adgang til information.

M3 - Rapport

BT - Independent Reporting Mechanism (IRM): Danmark statusrapport 2014-15

PB - Open Government Partnership

ER -