Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelIntegrated environmental and economic analysis in agriculture
    RedaktørerAage Walter Jørgensen, Steen Pilegaard
    Udgivelses stedKbh.
    ForlagStatens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut
    Publikationsdato1996
    Sider13-27
    StatusUdgivet - 1996
    NavnStatens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut - Rapport
    Nummer89

Jespersen, J. (1996). Increased environmental concern: welfare & sustainability. two diffferent concepts. I A. W. Jørgensen, & S. Pilegaard (red.), Integrated environmental and economic analysis in agriculture (s. 13-27). Kbh.: Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut. Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut - Rapport, Nr. 89
    Jespersen, Jesper. / Increased environmental concern : welfare & sustainability. two diffferent concepts. Integrated environmental and economic analysis in agriculture. red. / Aage Walter Jørgensen ; Steen Pilegaard. Kbh. : Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut, 1996. s. 13-27 (Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut - Rapport; Nr. 89).
    @inbook{7d81ae4052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Increased environmental concern: welfare & sustainability. two diffferent concepts",
    author = "Jesper Jespersen",
    year = "1996",
    language = "English",
    pages = "13--27",
    editor = "J{\o}rgensen, {Aage Walter} and Steen Pilegaard",
    booktitle = "Integrated environmental and economic analysis in agriculture",
    publisher = "Statens Jordbrugs- og Fiskeri{\o}konomisk Institut",

Jespersen, J 1996, Increased environmental concern: welfare & sustainability. two diffferent concepts. i AW Jørgensen & S Pilegaard (red), Integrated environmental and economic analysis in agriculture. Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut, Kbh., Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut - Rapport, nr. 89, s. 13-27.

Increased environmental concern : welfare & sustainability. two diffferent concepts. / Jespersen, Jesper.

Integrated environmental and economic analysis in agriculture. red. / Aage Walter Jørgensen; Steen Pilegaard. Kbh. : Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut, 1996. s. 13-27.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Increased environmental concern

T2 - welfare & sustainability. two diffferent concepts

AU - Jespersen, Jesper

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Book chapter

SP - 13

EP - 27

BT - Integrated environmental and economic analysis in agriculture

A2 - Jørgensen, Aage Walter

A2 - Pilegaard, Steen

PB - Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut

CY - Kbh.

Jespersen J. Increased environmental concern: welfare & sustainability. two diffferent concepts. I Jørgensen AW, Pilegaard S, red., Integrated environmental and economic analysis in agriculture. Kbh.: Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomisk Institut. 1996. s. 13-27. (Statens Jordbrugs- og Fiskeriøkonomiske Institut - Rapport; Nr. 89).