Incentive contracts and motivation of public sector employees

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelFestschrift in honour of Bruno Amoroso's 60th birthday
    RedaktørerIb Martin Jarvad, Jesper Jespersen, Ole Jess Olsen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996

Bregn, K. (1996). Incentive contracts and motivation of public sector employees. I I. M. Jarvad, J. Jespersen, & O. J. Olsen (red.), Festschrift in honour of Bruno Amoroso's 60th birthday Roskilde: Roskilde Universitet.
    Bregn, Kirsten. / Incentive contracts and motivation of public sector employees. Festschrift in honour of Bruno Amoroso's 60th birthday. red. / Ib Martin Jarvad ; Jesper Jespersen ; Ole Jess Olsen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996.
    @inbook{7d503e0052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Incentive contracts and motivation of public sector employees",
    author = "Kirsten Bregn",
    year = "1996",
    language = "English",
    editor = "Jarvad, {Ib Martin} and Jesper Jespersen and Olsen, {Ole Jess}",
    booktitle = "Festschrift in honour of Bruno Amoroso's 60th birthday",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bregn, K 1996, Incentive contracts and motivation of public sector employees. i IM Jarvad, J Jespersen & OJ Olsen (red), Festschrift in honour of Bruno Amoroso's 60th birthday. Roskilde Universitet, Roskilde.

Incentive contracts and motivation of public sector employees. / Bregn, Kirsten.

Festschrift in honour of Bruno Amoroso's 60th birthday. red. / Ib Martin Jarvad; Jesper Jespersen; Ole Jess Olsen. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996.

TY - CHAP

T1 - Incentive contracts and motivation of public sector employees

AU - Bregn, Kirsten

PY - 1996