IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

Resumé

Et af CFM’s projekter ved RUC omfattede ”IKT-baseret innovation i leverancekæden i FM”. Som et led heri gennemførtes en interviewundersøgelse blandt danske virksomheder om brugen af IKT inden for FM. Formålet med undersøgelsen var at afdække, hvorledes indførelse og udbredelse af IKT-systemer inden for leverancekæden i FM finder sted og hvilke faktorer, der fremmer og hindrer sådanne innovationer. Som grundlag for undersøgelsen gennemførtes et litteraturstudie af hidtidig forskning inden for følgende 3 områder: Supply Chain Management (SCM), Facilities Management (FM) samt innovationsteori om indførelse og udbredelse af IKT i leverancekæder. Et resultat af litteraturstudiet var formuleringen af modellen vist i Figur 14.1 for de primære faktorer, der påvirker indførelse af IKT i leverancekæden i FM.
OriginalsprogDansk
TitelCFM forskning igennem 10 år : De vigtigste modeller, metoder og værktøjer
RedaktørerPer Anker Jensen
Antal sider5
Udgivelses stedLyngby
ForlagPolyteknisk Boghandel og Forlag
Publikationsdato2018
Sider95-99
Kapitel14
AnsøgerCenter for Facilities Management – Realdania Forskning
ISBN (Trykt)9788750211280
StatusUdgivet - 2018

Bibliografisk note

CFM 10 års jubilæumsbog

Citer dette

Scupola, A. (2018). IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag. I P. A. Jensen (red.), CFM forskning igennem 10 år: De vigtigste modeller, metoder og værktøjer (s. 95-99). Lyngby: Polyteknisk Boghandel og Forlag.
Scupola, Ada. / IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag. CFM forskning igennem 10 år: De vigtigste modeller, metoder og værktøjer. red. / Per Anker Jensen. Lyngby : Polyteknisk Boghandel og Forlag, 2018. s. 95-99
@inbook{732ca53fe7ca4e489ec9d9c55f4f521d,
title = "IKT i FM Leverancek{\ae}den Polyteknisk Boghandel og Forlag.",
abstract = "Et af CFM’s projekter ved RUC omfattede ”IKT-baseret innovation i leverancek{\ae}den i FM”. Som et led heri gennemf{\o}rtes en interviewunders{\o}gelse blandt danske virksomheder om brugen af IKT inden for FM. Form{\aa}let med unders{\o}gelsen var at afd{\ae}kke, hvorledes indf{\o}relse og udbredelse af IKT-systemer inden for leverancek{\ae}den i FM finder sted og hvilke faktorer, der fremmer og hindrer s{\aa}danne innovationer. Som grundlag for unders{\o}gelsen gennemf{\o}rtes et litteraturstudie af hidtidig forskning inden for f{\o}lgende 3 omr{\aa}der: Supply Chain Management (SCM), Facilities Management (FM) samt innovationsteori om indf{\o}relse og udbredelse af IKT i leverancek{\ae}der. Et resultat af litteraturstudiet var formuleringen af modellen vist i Figur 14.1 for de prim{\ae}re faktorer, der p{\aa}virker indf{\o}relse af IKT i leverancek{\ae}den i FM.",
author = "Ada Scupola",
note = "CFM 10 {\aa}rs jubil{\ae}umsbog",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788750211280",
pages = "95--99",
editor = "Jensen, {Per Anker}",
booktitle = "CFM forskning igennem 10 {\aa}r",
publisher = "Polyteknisk Boghandel og Forlag",

}

Scupola, A 2018, IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag. i PA Jensen (red.), CFM forskning igennem 10 år: De vigtigste modeller, metoder og værktøjer. Polyteknisk Boghandel og Forlag, Lyngby, s. 95-99.

IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag. / Scupola, Ada.

CFM forskning igennem 10 år: De vigtigste modeller, metoder og værktøjer. red. / Per Anker Jensen. Lyngby : Polyteknisk Boghandel og Forlag, 2018. s. 95-99.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TY - CHAP

T1 - IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag.

AU - Scupola, Ada

N1 - CFM 10 års jubilæumsbog

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Et af CFM’s projekter ved RUC omfattede ”IKT-baseret innovation i leverancekæden i FM”. Som et led heri gennemførtes en interviewundersøgelse blandt danske virksomheder om brugen af IKT inden for FM. Formålet med undersøgelsen var at afdække, hvorledes indførelse og udbredelse af IKT-systemer inden for leverancekæden i FM finder sted og hvilke faktorer, der fremmer og hindrer sådanne innovationer. Som grundlag for undersøgelsen gennemførtes et litteraturstudie af hidtidig forskning inden for følgende 3 områder: Supply Chain Management (SCM), Facilities Management (FM) samt innovationsteori om indførelse og udbredelse af IKT i leverancekæder. Et resultat af litteraturstudiet var formuleringen af modellen vist i Figur 14.1 for de primære faktorer, der påvirker indførelse af IKT i leverancekæden i FM.

AB - Et af CFM’s projekter ved RUC omfattede ”IKT-baseret innovation i leverancekæden i FM”. Som et led heri gennemførtes en interviewundersøgelse blandt danske virksomheder om brugen af IKT inden for FM. Formålet med undersøgelsen var at afdække, hvorledes indførelse og udbredelse af IKT-systemer inden for leverancekæden i FM finder sted og hvilke faktorer, der fremmer og hindrer sådanne innovationer. Som grundlag for undersøgelsen gennemførtes et litteraturstudie af hidtidig forskning inden for følgende 3 områder: Supply Chain Management (SCM), Facilities Management (FM) samt innovationsteori om indførelse og udbredelse af IKT i leverancekæder. Et resultat af litteraturstudiet var formuleringen af modellen vist i Figur 14.1 for de primære faktorer, der påvirker indførelse af IKT i leverancekæden i FM.

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 9788750211280

SP - 95

EP - 99

BT - CFM forskning igennem 10 år

A2 - Jensen, Per Anker

PB - Polyteknisk Boghandel og Forlag

CY - Lyngby

ER -

Scupola A. IKT i FM Leverancekæden Polyteknisk Boghandel og Forlag. I Jensen PA, red., CFM forskning igennem 10 år: De vigtigste modeller, metoder og værktøjer. Lyngby: Polyteknisk Boghandel og Forlag. 2018. s. 95-99