IFUSOFF

et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv

Lars Dencik, K. Marosi, A. Stanek, A. Westerling

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2003
    NavnReports from Centre for Childhood & Family Research
    Nummer6

Dencik, L., Marosi, K., Stanek, A., & Westerling, A. (2003). IFUSOFF: et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv. Roskilde: Roskilde Universitet. Reports from Centre for Childhood & Family Research, Nr. 6
    Dencik, Lars ; Marosi, K. ; Stanek, A. ; Westerling, A. / IFUSOFF : et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv. Roskilde : Roskilde Universitet, 2003. (Reports from Centre for Childhood & Family Research; Nr. 6).
    @book{f5b9614052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "IFUSOFF: et instrument for unders{\o}gelse af socialt f{\ae}llesskab og familieliv",
    author = "Lars Dencik and K. Marosi and A. Stanek and A. Westerling",
    year = "2003",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Dencik, L, Marosi, K, Stanek, A & Westerling, A 2003, IFUSOFF: et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv. Reports from Centre for Childhood & Family Research, nr. 6, Roskilde Universitet, Roskilde.

IFUSOFF : et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv. / Dencik, Lars; Marosi, K.; Stanek, A.; Westerling, A.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - IFUSOFF

T2 - et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv

AU - Dencik, Lars

AU - Marosi, K.

AU - Stanek, A.

AU - Westerling, A.

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - IFUSOFF

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Dencik L, Marosi K, Stanek A, Westerling A. IFUSOFF: et instrument for undersøgelse af socialt fællesskab og familieliv. Roskilde: Roskilde Universitet, 2003. (Reports from Centre for Childhood & Family Research; Nr. 6).