Identitet og madkultur: om hvad vi spiser og hvorfor vi gør det

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

    OriginalsprogDansk
    TitelMåltiden i framtiden : Et symposium om Mat- och måltidskundskap på Högskolan i Kristianstad den 11 februari 2002
    RedaktørerJan-Öjvind Swahn
    Antal sider14
    Udgivelses stedKristianstad
    ForlagHögskolan Kristianstad
    Publikationsdato2003
    Sider33-47
    ISBN (Trykt)91-9739664-0-0
    StatusUdgivet - 2003

    Citer dette

    Jacobsen, J. K. (2003). Identitet og madkultur: om hvad vi spiser og hvorfor vi gør det. I J-Ö. Swahn (red.), Måltiden i framtiden: Et symposium om Mat- och måltidskundskap på Högskolan i Kristianstad den 11 februari 2002 (s. 33-47). Högskolan Kristianstad.