Identifikation med omsorg

På vej mod en ny professionsidentitet

Karsten Mellon

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelLivserfaring og kompetenceudvikling : Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring
RedaktørerKirsten Aagaard, Henning Salling Olesen, Bodil Husted
Udgivelses stedAarhus
ForlagProfessionshøjskolen VIA University College
Publikationsdato2017
Sider84-91
ISBN (Trykt)978-87-999723-3-3
StatusUdgivet - 2017

• IKV-studerende
  • Psycho-societal

Mellon, K. (2017). Identifikation med omsorg: På vej mod en ny professionsidentitet. I K. Aagaard, H. Salling Olesen, & B. H. (red.), Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring (s. 84-91). Aarhus: Professionshøjskolen VIA University College.
Mellon, Karsten . / Identifikation med omsorg : På vej mod en ny professionsidentitet. Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. red. / Kirsten Aagaard ; Henning Salling Olesen ; Bodil Husted. Aarhus : Professionshøjskolen VIA University College, 2017. s. 84-91
@inbook{514e44a3d6f742648e654d73c3d952af,
title = "Identifikation med omsorg: P{\aa} vej mod en ny professionsidentitet",
keywords = "IKV-studerende, Psycho-societal",
author = "Karsten Mellon",
year = "2017",
isbn = "978-87-999723-3-3",
pages = "84--91",
editor = "Aagaard, {Kirsten } and {Salling Olesen}, Henning and {Bodil Husted}",
booktitle = "Livserfaring og kompetenceudvikling",
publisher = "Professionsh{\o}jskolen VIA University College",

Mellon, K 2017, Identifikation med omsorg: På vej mod en ny professionsidentitet. i K Aagaard, H Salling Olesen & BH (red), Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. Professionshøjskolen VIA University College, Aarhus, s. 84-91.

Identifikation med omsorg : På vej mod en ny professionsidentitet. / Mellon, Karsten .

Livserfaring og kompetenceudvikling: Individuel kompetencevurdering som bidrag til livslang læring. red. / Kirsten Aagaard; Henning Salling Olesen; Bodil Husted. Aarhus : Professionshøjskolen VIA University College, 2017. s. 84-91.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Identifikation med omsorg

T2 - På vej mod en ny professionsidentitet