Ideal models of fisheries co-management

an outline of alternative management models in danish fisheries

Thomas Vedmand, Peter Friis, Jesper Raakjær Nielsen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1996
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir
    Nummer125
    ISSN0909-5144

Vedmand, T., Friis, P., & Raakjær Nielsen, J. (1996). Ideal models of fisheries co-management: an outline of alternative management models in danish fisheries. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, Nr. 125
    Vedmand, Thomas ; Friis, Peter ; Raakjær Nielsen, Jesper. / Ideal models of fisheries co-management : an outline of alternative management models in danish fisheries. Roskilde : Roskilde Universitet, 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 125).
    @book{2a321bc052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Ideal models of fisheries co-management: an outline of alternative management models in danish fisheries",
    author = "Thomas Vedmand and Peter Friis and {Raakj{\ae}r Nielsen}, Jesper",
    year = "1996",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Vedmand, T, Friis, P & Raakjær Nielsen, J 1996, Ideal models of fisheries co-management: an outline of alternative management models in danish fisheries. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir, nr. 125, Roskilde Universitet, Roskilde.

Ideal models of fisheries co-management : an outline of alternative management models in danish fisheries. / Vedmand, Thomas; Friis, Peter; Raakjær Nielsen, Jesper.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ideal models of fisheries co-management

T2 - an outline of alternative management models in danish fisheries

AU - Vedmand, Thomas

AU - Friis, Peter

AU - Raakjær Nielsen, Jesper

PY - 1996

Y1 - 1996

M3 - Report

BT - Ideal models of fisheries co-management

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Vedmand T, Friis P, Raakjær Nielsen J. Ideal models of fisheries co-management: an outline of alternative management models in danish fisheries. Roskilde: Roskilde Universitet, 1996. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Arbejdspapir; Nr. 125).