Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed?

Bogens fokuseringer og tilgange

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

TitelUlighed i sundhed : Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver
RedaktørerSine Lehn-Christiansen, Anne Liveng, Betina Dybbroe, Mari Holen, Nicole Thualagant, Iben Charlotte Aamann, Birgitta Nordenhof Larsen
Udgivelses stedFrederiksberg
ForlagFrydenlund Academic
Publikationsdatomaj 2016
Sider7-30
KapitelIndledning
ISBN (Trykt)978-7118-711-3
StatusUdgivet - maj 2016
NavnSundhed, Menneske, Samfund

• ulighed i sundhed
  • Køn
  • klasse
  • ativ aldring
  • sundhedsfremme
  • forebyggelse
  • New Public Management
  • sundhed og sygdom
  • sundhedsbegreber

Lehn-Christiansen, S., Liveng, A., Dybbroe, B., Holen, M., Thualagant, N., Aamann, I. C., & Larsen, B. N. (2016). Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed? Bogens fokuseringer og tilgange. I S. Lehn-Christiansen, A. Liveng, B. Dybbroe, M. Holen, N. Thualagant, I. C. Aamann, & B. Nordenhof Larsen (red.), Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver (s. 7-30). Frederiksberg: Frydenlund Academic. Sundhed, Menneske, Samfund
Lehn-Christiansen, Sine ; Liveng, Anne ; Dybbroe, Betina ; Holen, Mari ; Thualagant, Nicole ; Aamann, Iben Charlotte ; Larsen, Birgitta Nordenhof. / Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed? Bogens fokuseringer og tilgange. Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Sine Lehn-Christiansen ; Anne Liveng ; Betina Dybbroe ; Mari Holen ; Nicole Thualagant ; Iben Charlotte Aamann ; Birgitta Nordenhof Larsen. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2016. s. 7-30 (Sundhed, Menneske, Samfund).
@inbook{bb011a2a43aa4bcbad66b180a97117ab,
title = "Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed?: Bogens fokuseringer og tilgange",
keywords = "ulighed i sundhed, K{\o}n, klasse, ativ aldring, sundhedsfremme, forebyggelse, New Public Management, sundhed og sygdom, sundhedsbegreber",
author = "Sine Lehn-Christiansen and Anne Liveng and Betina Dybbroe and Mari Holen and Nicole Thualagant and Aamann, {Iben Charlotte} and Larsen, {Birgitta Nordenhof}",
year = "2016",
month = "5",
isbn = "978-7118-711-3",
pages = "7--30",
editor = "Lehn-Christiansen, {Sine } and Anne Liveng and Betina Dybbroe and Mari Holen and Nicole Thualagant and Aamann, {Iben Charlotte} and {Nordenhof Larsen}, Birgitta",
booktitle = "Ulighed i sundhed",
publisher = "Frydenlund Academic",

Lehn-Christiansen, S, Liveng, A, Dybbroe, B, Holen, M, Thualagant, N, Aamann, IC & Larsen, BN 2016, Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed? Bogens fokuseringer og tilgange. i S Lehn-Christiansen, A Liveng, B Dybbroe, M Holen, N Thualagant, IC Aamann & B Nordenhof Larsen (red), Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. Frydenlund Academic, Frederiksberg, Sundhed, Menneske, Samfund, s. 7-30.

Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed? Bogens fokuseringer og tilgange. / Lehn-Christiansen, Sine; Liveng, Anne; Dybbroe, Betina; Holen, Mari; Thualagant, Nicole; Aamann, Iben Charlotte; Larsen, Birgitta Nordenhof.

Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. red. / Sine Lehn-Christiansen; Anne Liveng; Betina Dybbroe; Mari Holen; Nicole Thualagant; Iben Charlotte Aamann; Birgitta Nordenhof Larsen. Frederiksberg : Frydenlund Academic, 2016. s. 7-30 (Sundhed, Menneske, Samfund).

TY - CHAP

T1 - Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed?

T2 - Bogens fokuseringer og tilgange

A2 - Nordenhof Larsen, Birgitta

PB - Frydenlund Academic

CY - Frederiksberg

Lehn-Christiansen S, Liveng A, Dybbroe B, Holen M, Thualagant N, Aamann IC et al. Hvorfor en ny bog om ulighed i sundhed? Bogens fokuseringer og tilgange. I Lehn-Christiansen S, Liveng A, Dybbroe B, Holen M, Thualagant N, Aamann IC, Nordenhof Larsen B, red., Ulighed i sundhed: Nye humanistiske og samfundsvidenskabelige perspektiver. Frederiksberg: Frydenlund Academic. 2016. s. 7-30. (Sundhed, Menneske, Samfund).