Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelSemesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1994
    Sider23-32
    StatusUdgivet - 1994

Bryld, C. (1994). Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet ført videre? I Semesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold. (s. 23-32). Roskilde: Roskilde Universitet.
    Bryld, Claus. / Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet ført videre?. Semesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. s. 23-32
    @inbook{0a04d95052c011dba4bc000ea68e967b,
    title = "Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet f{\o}rt videre?",
    author = "Claus Bryld",
    year = "1994",
    pages = "23--32",
    booktitle = "Semesterplan - for for{\aa}rssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Bryld, C 1994, Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet ført videre? i Semesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.. Roskilde Universitet, Roskilde, s. 23-32.

Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet ført videre? / Bryld, Claus.

Semesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.. Roskilde : Roskilde Universitet, 1994. s. 23-32.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet ført videre?

AU - Bryld, Claus

PY - 1994

Y1 - 1994

M3 - Bidrag til bog/antologi

SP - 23

EP - 32

BT - Semesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Bryld C. Hvorfor blev socialdemokratiet et demokratisk parti, og hvordan er traditionen blevet ført videre? I Semesterplan - for forårssemesteret 94 / Institut for historie og samfundsforhold.. Roskilde: Roskilde Universitet. 1994. s. 23-32