Karin Hansen, Allan Dreyer Hansen

ForlagAalborg Universitet
    Udgave1
    StatusUdgivet - 2005
    NavnArbejdspapirer fra Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning / Ålborg Universitet
    Nummer6
    ISSN1396-3503

• governance skolepolitik

Hansen, K., & Hansen, A. D. (2005). Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt. (1 udg.) Ålborg universitet: Aalborg Universitet. Arbejdspapirer fra Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning / Ålborg Universitet, Nr. 6
    Hansen, Karin ; Hansen, Allan Dreyer. / Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt. 1 udg. Ålborg universitet : Aalborg Universitet, 2005. 77 s. (Arbejdspapirer fra Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning / Ålborg Universitet; Nr. 6).
    @book{e77e18b052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Hvordan politisk styring - N{\aa}r ingen har magten? Case-unders{\o}gelse af politisk styring p{\aa} det skolepolitiske felt",
    keywords = "governance skolepolitik, governance, school policy",
    author = "Karin Hansen and Hansen, {Allan Dreyer}",
    year = "2005",
    publisher = "Aalborg Universitet",
    edition = "1",

Hansen, K & Hansen, AD 2005, Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt. Arbejdspapirer fra Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning / Ålborg Universitet, nr. 6, 1 udg, Aalborg Universitet, Ålborg universitet.

Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt. / Hansen, Karin; Hansen, Allan Dreyer.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt

AU - Hansen, Karin

AU - Hansen, Allan Dreyer

PY - 2005

Y1 - 2005

KW - governance skolepolitik

KW - governance, school policy

M3 - Rapport

BT - Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt

PB - Aalborg Universitet

CY - Ålborg universitet

Hansen K, Hansen AD. Hvordan politisk styring - Når ingen har magten? Case-undersøgelse af politisk styring på det skolepolitiske felt. 1 udg. Ålborg universitet: Aalborg Universitet, 2005. 77 s. (Arbejdspapirer fra Institut for Økonomi, Politik og Forvaltning / Ålborg Universitet; Nr. 6).