Hvordan kan jeg forstå?

• grafisk medicin
  • tegning
  • Visuel formidling

Frølunde, L. (2018). Hvordan kan jeg forstå? I H. Stoklund, & T. Stege (red.), SIDSTE: Afgangsantologi fra Skolen for Tegneseriekunst København: forkert forlag.
Frølunde, Lisbeth. / Hvordan kan jeg forstå?. SIDSTE: Afgangsantologi fra Skolen for Tegneseriekunst. red. / Heidi Stoklund ; Tilde Stege. København : forkert forlag, 2018.
@inbook{cc65c19be8654f1ca0a6d789bbc1b216,
title = "Hvordan kan jeg forst{\aa}?",
abstract = "Tegneserien {"}Hvordan kan jeg forst{\aa}?{"} er mit bidrag til SIDSTE, en samling af tegneserier fra det SIDSTE afgangshold fra Skolen for Tegneseriekunst. Desuden har jeg bidraget med tegninger i appendix. - {"}Hvordan kan jeg forst{\aa}?{"} handler om Parkinsons sygdom i familien, fortalt fra en datters perspektiv i et fors{\o}g p{\aa} at tale med sin far om sygdommen.Antologien indeholder i alt 14 tegneserier, skabt af fire afgangselever fra for{\aa}ret 2018. De debuterende tegneserieskabere: Lisbeth Fr{\o}lunde, Jakob Birk Nielsen, Tilde Stege og Heidi Stoklund.",
keywords = "grafisk fort{\ae}lling, tegneserie, grafisk medicin, tegning, Visuel formidling",
author = "Lisbeth Fr{\o}lunde",
note = "Bem{\ae}rk at den danske udgave af {"}Hvordan kan jeg forst{\aa}?{"} er genudgivet i 2019 med Roskilde Universitet som forlag. Den nye udgave hedder How Can I Understand / Hvordan kan jeg forst{\aa}?. Den indeholder en overs{\ae}ttelse af tegneserien med dialog p{\aa} engelsk, samt nye midtersider p{\aa} dansk og engelsk.",
year = "2018",
isbn = "978-87-970846-0-1",
editor = "Heidi Stoklund and Tilde Stege",
booktitle = "SIDSTE",
publisher = "forkert forlag",

Frølunde, L 2018, Hvordan kan jeg forstå? i H Stoklund & T Stege (red), SIDSTE: Afgangsantologi fra Skolen for Tegneseriekunst. forkert forlag, København.

Hvordan kan jeg forstå? / Frølunde, Lisbeth.

SIDSTE: Afgangsantologi fra Skolen for Tegneseriekunst. red. / Heidi Stoklund; Tilde Stege. København : forkert forlag, 2018.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Hvordan kan jeg forstå?

AU - Frølunde, Lisbeth

N1 - Bemærk at den danske udgave af "Hvordan kan jeg forstå?" er genudgivet i 2019 med Roskilde Universitet som forlag. Den nye udgave hedder How Can I Understand / Hvordan kan jeg forstå?. Den indeholder en oversættelse af tegneserien med dialog på engelsk, samt nye midtersider på dansk og engelsk.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Tegneserien "Hvordan kan jeg forstå?" er mit bidrag til SIDSTE, en samling af tegneserier fra det SIDSTE afgangshold fra Skolen for Tegneseriekunst. Desuden har jeg bidraget med tegninger i appendix. - "Hvordan kan jeg forstå?" handler om Parkinsons sygdom i familien, fortalt fra en datters perspektiv i et forsøg på at tale med sin far om sygdommen.Antologien indeholder i alt 14 tegneserier, skabt af fire afgangselever fra foråret 2018. De debuterende tegneserieskabere: Lisbeth Frølunde, Jakob Birk Nielsen, Tilde Stege og Heidi Stoklund.

AB - Tegneserien "Hvordan kan jeg forstå?" er mit bidrag til SIDSTE, en samling af tegneserier fra det SIDSTE afgangshold fra Skolen for Tegneseriekunst. Desuden har jeg bidraget med tegninger i appendix. - "Hvordan kan jeg forstå?" handler om Parkinsons sygdom i familien, fortalt fra en datters perspektiv i et forsøg på at tale med sin far om sygdommen.Antologien indeholder i alt 14 tegneserier, skabt af fire afgangselever fra foråret 2018. De debuterende tegneserieskabere: Lisbeth Frølunde, Jakob Birk Nielsen, Tilde Stege og Heidi Stoklund.

KW - grafisk fortælling

KW - tegneserie

KW - grafisk medicin

KW - tegning