Publikation: KonferencebidragPaperForskning

Afskedsforelæsning
Publikationsdato28 okt. 2022
StatusUdgivet - 28 okt. 2022
BegivenhedResignation conference - Henning Salling Olesen: Overgang til emeritus - Henning Salling Olesen - RUC, Roskilde, Danmark
Varighed: 28 okt. 202228 okt. 2022

Konference

KonferenceResignation conference - Henning Salling Olesen
LokationRUC
Land/OmrådeDanmark
ByRoskilde
Periode28/10/202228/10/2022
AndetProfessor Henning Salling Olesen har valgt at gå pension efter mere end 50 års virke på RUC og den længst blivende medarbejder ved Universitetet. Henning Salling Olesen vil fortsat have tilknytning som professor emeritus ved Institut for Mennekser og Teknologi.<br/><br/>Institut for Mennesker og Teknologi vil i den anledning være vært ved et fagligt arrangement og en efterfølgende reception:<br/>Fredag den 28. oktober 2022, kl. 13:00, Byg. 03<br/>Program<br/><br/>13.00<br/>Professor Stephen Billet: Sustaining employability through work-life learning. Professor Billett will introduce an Australian Research Project in which Henning is a partner.<br/><br/>13.20<br/>Professor Henning Salling Olesen: Hvis livslang læring er svaret hvad skal man så med uddannelser? Teori, Erfaring og Praksis i en post-skolastisk kontekst.<br/><br/>14.00<br/>Mads Eriksen Storm, Uddannelses- og Forskningspolitisk Chef, Dansk Erhverv, vil kommentere forelæsningen.<br/><br/>14.20<br/>Kort replik.