Hvis du ikke kan sproget...

Om flersprogethed og læring på RUC's Sprogprofiler

Heidi Bojsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

Resumé

RUC's Sprogprofiler gør det muligt for de studerende på RUC at arbejde videre med deres andet fremmedsprog (fransk, spansk og tysk) som led i deres uddannelse der ikke er en fremmedsprogsuddannelse.

I denne bog sætter en række forskere og undervisere Sprogprofilerne i relation til dansk og international forskning i flersprogsundervisning og fortæller om nye tiltag, der bl.a. indbefatter direkte samarbejde med forskellige aktører fra både det offentlige og private arbejdsmarked i ind- og udland.

Hvis du ikke kan sproget ... rummer også en række Sprogprofilstuderendes refleksioner over undervisningens form og indhold, fremmedsprogenes status i Danmark, forskningslitteratur såvel som egne oplevelser fra praksis med sproget i udlandet. Deres tydelige stemmer gør bogen original og læseværdig både for praktikere, undervisere og forskere og andre studerende.
OriginalsprogDansk
ForlagSamfundslitteratur
Vol/bindFrederiksberg
Antal sider183
ISBN (Trykt)9788778674821
ISBN (Elektronisk)9788778675095
StatusUdgivet - 2018

Emneord

  • Sprog
  • Sprogprofiler
  • kulturmøder
  • læring
  • translanguaging
  • flersprogethed
  • kritisk epistemologi

Citer dette

@book{7ad236c52cb84d7dadd6ac2605fd4463,
title = "Hvis du ikke kan sproget...: Om flersprogethed og l{\ae}ring p{\aa} RUC's Sprogprofiler",
abstract = "RUC's Sprogprofiler g{\o}r det muligt for de studerende p{\aa} RUC at arbejde videre med deres andet fremmedsprog (fransk, spansk og tysk) som led i deres uddannelse der ikke er en fremmedsprogsuddannelse.I denne bog s{\ae}tter en r{\ae}kke forskere og undervisere Sprogprofilerne i relation til dansk og international forskning i flersprogsundervisning og fort{\ae}ller om nye tiltag, der bl.a. indbefatter direkte samarbejde med forskellige akt{\o}rer fra b{\aa}de det offentlige og private arbejdsmarked i ind- og udland.Hvis du ikke kan sproget ... rummer ogs{\aa} en r{\ae}kke Sprogprofilstuderendes refleksioner over undervisningens form og indhold, fremmedsprogenes status i Danmark, forskningslitteratur s{\aa}vel som egne oplevelser fra praksis med sproget i udlandet. Deres tydelige stemmer g{\o}r bogen original og l{\ae}sev{\ae}rdig b{\aa}de for praktikere, undervisere og forskere og andre studerende.",
keywords = "Sprog, Sprogprofiler, kulturm{\o}der, l{\ae}ring, translanguaging, flersprogethed, kritisk epistemologi, Language, Language Profiles, Cultural encounters, learning, translanguaging, plurilinguism, critical epistemology",
editor = "Heidi Bojsen",
year = "2018",
language = "Dansk",
isbn = "9788778674821",
volume = "Frederiksberg",
publisher = "Samfundslitteratur",

}

Hvis du ikke kan sproget... Om flersprogethed og læring på RUC's Sprogprofiler. / Bojsen, Heidi (Redaktør).

Samfundslitteratur, 2018. 183 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Hvis du ikke kan sproget...

T2 - Om flersprogethed og læring på RUC's Sprogprofiler

A2 - Bojsen, Heidi

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - RUC's Sprogprofiler gør det muligt for de studerende på RUC at arbejde videre med deres andet fremmedsprog (fransk, spansk og tysk) som led i deres uddannelse der ikke er en fremmedsprogsuddannelse.I denne bog sætter en række forskere og undervisere Sprogprofilerne i relation til dansk og international forskning i flersprogsundervisning og fortæller om nye tiltag, der bl.a. indbefatter direkte samarbejde med forskellige aktører fra både det offentlige og private arbejdsmarked i ind- og udland.Hvis du ikke kan sproget ... rummer også en række Sprogprofilstuderendes refleksioner over undervisningens form og indhold, fremmedsprogenes status i Danmark, forskningslitteratur såvel som egne oplevelser fra praksis med sproget i udlandet. Deres tydelige stemmer gør bogen original og læseværdig både for praktikere, undervisere og forskere og andre studerende.

AB - RUC's Sprogprofiler gør det muligt for de studerende på RUC at arbejde videre med deres andet fremmedsprog (fransk, spansk og tysk) som led i deres uddannelse der ikke er en fremmedsprogsuddannelse.I denne bog sætter en række forskere og undervisere Sprogprofilerne i relation til dansk og international forskning i flersprogsundervisning og fortæller om nye tiltag, der bl.a. indbefatter direkte samarbejde med forskellige aktører fra både det offentlige og private arbejdsmarked i ind- og udland.Hvis du ikke kan sproget ... rummer også en række Sprogprofilstuderendes refleksioner over undervisningens form og indhold, fremmedsprogenes status i Danmark, forskningslitteratur såvel som egne oplevelser fra praksis med sproget i udlandet. Deres tydelige stemmer gør bogen original og læseværdig både for praktikere, undervisere og forskere og andre studerende.

KW - Sprog

KW - Sprogprofiler

KW - kulturmøder

KW - læring

KW - translanguaging

KW - flersprogethed

KW - kritisk epistemologi

KW - Language, Language Profiles, Cultural encounters, learning, translanguaging, plurilinguism, critical epistemology

UR - http://samfundslitteratur.dk/bog/hvis-du-ikke-kan-sproget

M3 - Antologi

SN - 9788778674821

VL - Frederiksberg

BT - Hvis du ikke kan sproget...

PB - Samfundslitteratur

ER -