Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at være af god kvalitet?

John Storm Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelLedelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum : 8 forskningsbaserede bidrag om institutionsledelse
    RedaktørerJohn Storm Pedersen
    Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagDanmarks Forvaltningshøjskoles Forlag
    Publikationsdato2007
    Sider111-130
    ISBN (Trykt)978-87-7392-636-9
    StatusUdgivet - 2007

• Kvalitetsreform
    • succeskriterier
    • innovation

Pedersen, J. S. (2007). Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at være af god kvalitet? I J. Storm Pedersen (red.), Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om institutionsledelse (s. 111-130). København: Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag.
    Pedersen, John Storm. / Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at være af god kvalitet?. Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om institutionsledelse. red. / John Storm Pedersen. København : Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, 2007. s. 111-130
    @inbook{aec3c1204fe211dc8d91000ea68e967b,
    title = "Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at v{\ae}re af god kvalitet?",
    abstract = "Med udgangspunkt i en repr{\ae}sentativ sp{\o}rgeskemaunders{\o}gelse blandt institutionsledere af offentlige kommunale driftsinstitutioner dr{\o}ftes en r{\ae}kke kriterier, som den kommende Kvalitetsreform b{\o}r opfylde samt hvilke krav en kvalitetsreform vil stille til institutionernes innovation i de kommende {\aa}r.",
    keywords = "Kvalitetsreform, succeskriterier, innovation, A public sector reform of the quality of the public welfare services, succes criteria, innovation",
    author = "Pedersen, {John Storm}",
    year = "2007",
    isbn = "978-87-7392-636-9",
    pages = "111--130",
    editor = "{Storm Pedersen}, John",
    booktitle = "Ledelse i en reformtid i velf{\ae}rdsstatens maskinrum",
    publisher = "Danmarks Forvaltningsh{\o}jskoles Forlag",

Pedersen, JS 2007, Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at være af god kvalitet? i J Storm Pedersen (red.), Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om institutionsledelse. Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, København, s. 111-130.

Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at være af god kvalitet? / Pedersen, John Storm.

Ledelse i en reformtid i velfærdsstatens maskinrum: 8 forskningsbaserede bidrag om institutionsledelse. red. / John Storm Pedersen. København : Danmarks Forvaltningshøjskoles Forlag, 2007. s. 111-130.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Hvilke kvaliteter skal en Kvalitetsreform have for at være af god kvalitet?

AU - Pedersen, John Storm

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - Med udgangspunkt i en repræsentativ spørgeskemaundersøgelse blandt institutionsledere af offentlige kommunale driftsinstitutioner drøftes en række kriterier, som den kommende Kvalitetsreform bør opfylde samt hvilke krav en kvalitetsreform vil stille til institutionernes innovation i de kommende år.

AB - Med udgangspunkt i en repræsentativ spørgeskemaundersøgelse blandt institutionsledere af offentlige kommunale driftsinstitutioner drøftes en række kriterier, som den kommende Kvalitetsreform bør opfylde samt hvilke krav en kvalitetsreform vil stille til institutionernes innovation i de kommende år.

KW - Kvalitetsreform

KW - succeskriterier

KW - innovation

KW - A public sector reform of the quality of the public welfare services