Hverdagslivet efter ophold i en støttebolig

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
ISBN (Trykt)978-87-7349-761-6
StatusUdgivet - 2010

@book{a077b27a4f674ad1b39432c10449bfff,
title = "Hverdagslivet efter ophold i en st{\o}ttebolig",
abstract = "Rapporten tager afs{\ae}t i en efterunders{\o}gelse blandt tidligere beboere og st{\o}ttebeboere i et st{\o}ttet botilbud for unge og fokuserer p{\aa} deres hverdagsliv, bosituation, uddannelse og arbejde, socialt liv og netv{\ae}rk hhv 5 og 10 {\aa}r efter fraflytningen.",
author = "Wulf-Andersen, {Trine {\O}stergaard}",
year = "2010",
isbn = "978-87-7349-761-6",
publisher = "Roskilde Universitet",

Hverdagslivet efter ophold i en støttebolig. / Wulf-Andersen, Trine Østergaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2010. 92 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Hverdagslivet efter ophold i en støttebolig

AU - Wulf-Andersen, Trine Østergaard

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Rapporten tager afsæt i en efterundersøgelse blandt tidligere beboere og støttebeboere i et støttet botilbud for unge og fokuserer på deres hverdagsliv, bosituation, uddannelse og arbejde, socialt liv og netværk hhv 5 og 10 år efter fraflytningen.

AB - Rapporten tager afsæt i en efterundersøgelse blandt tidligere beboere og støttebeboere i et støttet botilbud for unge og fokuserer på deres hverdagsliv, bosituation, uddannelse og arbejde, socialt liv og netværk hhv 5 og 10 år efter fraflytningen.

M3 - Rapport

SN - 978-87-7349-761-6

BT - Hverdagslivet efter ophold i en støttebolig

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Wulf-Andersen TØ. Hverdagslivet efter ophold i en støttebolig. Roskilde: Roskilde Universitet, 2010. 92 s.